GündemGörüntülü Haberler

Bigadiç’te AK Parti Coşkusu…

Bigadiç’te AK Parti Coşkusu…

 

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Bigadiç ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Direk, Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarının da dahil olduğu Ramazan ayı programının dördüncü gününde Bigadiç’te Ak Parti rüzgarı esti.

AK PARTİ BİGADİÇ’TE SIKILMADIK EL, DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMADI…

Bigadiç Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın Teşkilat üyeleriyle birlikte kılınan öğle namazıyla başladı.  Ardından program Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ziyaretiyle devam etti. Bigadiç’te yapılan hizmetlerin değerlendirildi ziyaret sonrası Cumhur İttifakı ortağı MHP Bigadiç İlçe Başkanı Selçuk Öke ve Yönetim Kurulu ziyareti ile devam etti. MHP İlçe Başkanlığının ardından Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ziyaret edildi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Bigadiç’te devletin yaptığı yatırımlar, devam eden ve planlanan yatırımlar ele alındı. Ak Parti İl Teşkilatı daha sonra Bigadiç Müftüsü Mehmet Uçmuş’u ziyaret etti. Daha sonra Bigadiç BİŞOKOP Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ziyaret edildi. Burada Kooperatif Başkanı Ayhan Yılmaz ile şoför esnafının sorunları, ulaşım ve nakliyat konuları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, MHP İlçe Başkanı Selçuk Öke ve Ak Parti Teşkilat Mensuplarıyla Bigadiç esnafını ziyaret ederek Ramazanlarını kutladı ve hayırlı işler dileklerinde bulundu. Bigadiç esnafının ilgi gösterdiği ziyaretler görülmeye değerdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun dahil olmasıyla Bigadiç Pazar Yeri’nde esnaf ziyareti ve vatandaş sohbetleri ile programa devam edildi.

 

90Df1Cfd 5Ab7 4B87 Bc21 85D2C239C16E

 

BADEMLİ MAHALLESİ’NDE 2000 KİŞİLİK İFTAR VERİLDİ…

Bigadiç’te iftar önce ihtiyaç sahibi 8 ayrı ev ziyaret edilerek, hal hatırları soruldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla  sohbet edildi, paylaşımlarda bulunuldu. Ev ziyaretlerinin ardından Bigadiç Bademli Mahallesi’’nde Bigadiç ve Büyükşehir Belediyesi’nin koordinesinde hazırlanan iftar programına geçildi. Bigadiç Belediyesi Ramazan süresince her akşam bir mahallede hazırladığı iftar programlarından biri olan Bademli iftar programına Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf müziği ve Karagöz-Hacivat gölge oyunuyla destek verdi.

İSMAİL AVCU: “HER AKŞAM BİR MAHALLEMİZDE İFTAR VERİYORUZ”

2000 kişinin katıldığı iftarda konuşan Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, her akşam farklı bir mahallede iftar verdiklerini söyledi. Avcu, “Ramazan’a yakışan iftar programları hazırlıyoruz. Halkımızla yaptığımız bu iftarlarda Ramazan’ın manevi havasını birlikte yaşıyoruz. Bugün burada Ak Parti İl Başkanımız Ekrem Başaran’a,  İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a ve Daire Başkanlarımıza, müdürlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazanımız ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirsin” dedi.

 

0

 

EKREM BAŞARAN: “BİGADİÇ’TE ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM GERÇEKLEŞTİRDİK.”

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’da yaptığı konuşmada Bigadiç’te olmanın ve iftarı birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başaran, “Bugün Bigadiç’te çok güzel bir program gerçekleştirdik. Halkımızın ve esnaflarımızın bizlere gösterdiği teveccühten, samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerif’in bereketini yaşadığımız bu günlerde her gün bir ilçemize misafir oluyoruz. Ak Parti Teşkilatları olarak milletimizle hemhal olup, onları dinliyor ve çözüm üreten bir anlayışla hareket ediyoruz. Milletin partisi Ak Parti her zaman olduğu gibi bir Ramazan’ı daha hep birlikte dolu dolu yaşıyoruz. Bugün burada Bigadiç Belediye Başkanımız İsmail Avcu’ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bigadiç’imize kazandırdığı hizmetlerle partimizin gönül belediyeciliğini her alana taşımış. Böyle güzel ve bereketli bir iftarda bizleri sizlerle buluşturduğu kendisinden Allah razı olsun. Bugün dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz ilçe ziyaretlerimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum. Ak Parti İl Başkanlığı olarak koordineli bir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bire bir ulaşmanın, yardımlaşmanın, iftar etmenin huzurunu aşıyorum. Rabbim iftarınızı, oruçlarınızı kabul, Ramazan-ı Şerif’inizi mübarek etsin” dedi.

YÜCEL YILMAZ: “BÜYÜKŞEHİR BALIKESİR’İN HER YERİNDE”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da, Balıkesir’de güçlü ve bereketli bir Ramazan geçirdiklerini ifade ettiği konuşmasında; “Büyükşehir olarak Balıkesir’imizin tamamına hem hizmetlerimizi yayıyoruz. Ramazan süresince 20 ilçemizde; Yemek TIR’ımız, Ramazan Yardım Kolilerimiz, Sahne gösterilerimizle halkımızın yanında oluyoruz. Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatımız, İlçe Teşkilatlarımızın katkılarıyla dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bu güzel iftarı hazırlayan değerli Belediye Başkanım İsmail Avcu’ya teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı, sofralarınız bereketli olsun” dedi.

İftar sonrası Teravih için Bigadiç Yeşilli Camiine geçildi. Namaz sonrası Bigadiç Okçuluk Merkezi ve kahvehane ziyaretleri yapıldı. Bigadiç Ramazan programı her zamanki gibi değerlendirme toplantısı ile sona erdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu