GündemEğitimİlçe Haberleri

Bigadiç’te Yüz Yüze Eğitime Başlayacak Okullar Belli Oldu

Bigadiç’te Yüz Yüze Eğitime Başlayacak Okullar Belli Oldu

Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 22 Şubat tarihinden itibaren ilçede yüz yüze eğitime başlayacak olan okullara ve eğitim süreçlerine yönelik açıklama yaptı.

Elyapan Hariç Tüm İlkokullarda Yüz Yüze Eğitim

Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 22 Şubat tarihinden itibaren ilçede yüz yüze eğitime başlaması planlanan okullara ilişkin açıklama bulundu. Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yaptığı açıklamada ilçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda 22 Şubat tarihinden itibaren ilçede Elyapan İlkokulu hariç birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan tüm ilkokullarda ve Dörteylül Anaokulu ile Özel Özulus Anaokulu’nda gerekli tedbirlerin alınarak yüz yüze eğitime başlanması kararına yer verdi.

Beş Gün Altışar Saat Eğitim Planladılar

Okulların haftada beş gün altışar saat yüz yüze eğitim yapması kararına da yer verilen açıklamada ayrıca şunlarda kaydedildi:  “ İlçemizdeki kırsal mahalle ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde bulunan; Akyar Ortaokulu, Mecidiye şehitler Ortaokulu, Güvemçetmi Ortaokulu ve Yağcılar Köyü İlkokulu’nda gerekli tedbirlerin alınarak haftada beş gün 6’şar saat olmak üzere yüz yüze eğitime başlanmasına oy birliği ile karar verildi.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu