GündemEğitim

BİGEP Dönem Sonu Ödülleri Sahiplerine Kavuştu

BİGEP Dönem Sonu Ödülleri Sahiplerine Kavuştu

Balıkesir Valiliği Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Dönem Sonu Ödül Töreni’ni Balıkesir Öğretmenevi Bengi Salonu’nda gerçekleştirdi.

DÖNEM SONU ÖDÜLLERİNİ TESLİM ETTİLER

Balıkesir’in eğitim potansiyelini tüm paydaşları ile güçlendirmek amacıyla Balıkesir Valiliği, himayesinde yürüttüğü Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nde görev alan ve katkı sağlayan eğitimcilere dönem sonu ödüllerini teslim ettiler. Ayrıca düzenlenen tören ile ödüller başarılı eğitimcilere ulaştı. Bunun yanında Valilik ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü dönem sonu başarılarının tebriği kapsamında “EBA’nın Etkili ve Verimli Kullanılması Çalışmalarındaki Üstün Gayreti ve Başarılarından Dolayı” 30 öğretmene ödül verdi.

VALİ ŞILDAK VE İL PRTOKOLÜ ÖDÜLLERİ TESLİM ETTİ

Ayrıca Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü farklı başlıklarda  10 öğretmen,39 öğrenci 14 okul yöneticisi ile 4 İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ödüllerini teslim ettiler. Valilik proje kapsamında 1. eğitim dönemi sonu rapor değerlendirme süreçlerine katkı sağlayan 39 öğretmeni de törende ödüllendirdi. Ayrıca tören öğretmen ve öğrencilere Vali Hasan Şıldak ve il protokolü tarafından ödüllerinin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.

TÖRENİ ÖĞRETMENEVİ’NDE YAPTILAR

Balıkesir Öğretmenevi Bengi Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine öte yandan Vali Hasan Şıldak ve eşleri Fatma Nur Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Narlı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar. Ayrıca Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Erdoğmuş, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, il protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu