GündemEğitim

BİGEP İle Eğitim Rüzgarı Esecek

BİGEP İle Eğitim Rüzgarı Esecek

Vali Şıldak, Karesi İlçesi Şamlı Mahallesindeki Şamlı Şehit Mustafa Adışen İlkokulu ve Ortaokulu ile Şamlı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Şıldak, İl genelinde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ile 2021-2022 eğitim öğretim yılında ayrıca yeni bir eğitim rüzgarı eseceğini söyledi.

Vali Şıldak Öğretmen ve Öğrencilerle Buluşuyor

Ziyaretlerinde sınıfları gezen Şıldak, öğretmenlerle de ayrıca kısa bir toplantı yaptı. Öğretmenlerle yaptığı toplantıda yeni öğretim yılından beklentilerini paylaştı. Bu yılı eğitim öncelikli yıl olarak ilan ettiklerini dile getiren Şıldak, İl genelinde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ile 2021-2022 eğitim öğretim yılında ayrıca yeni bir eğitim rüzgarı eseceğini söyledi.

Sinerji ve Motivasyon

Balıkesir’de oluşacak sinerji ve motivasyonla başarının elde edilmesinin mümkün olduğunu belirtti. Hep birlikte gösterilecek gayretin en önemli noktasında öğretmenlerin bulunduğunu dile getiren Vali Şıldak, öğretmenlerin öğrencilerle kuracakları iletişim, gösterecekleri yakın ilgi, yönlendirme ve ayrıca yaklaşımın çok önemli olduğunu vurguladı.

Vali Şıldak’tan Planlı ve Düzenli Çalışma Vurgusu

Planlanan ve yapılan her türlü proje ve çalışmada koordinasyon içerisinde çalışmanın çok önemli olduğuna değinen Şıldak, BİGEP Projesinde de okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veli uyumunun çok önemli olduğunu belirtti. Gerekli duyarlılığın önemsenmesi ve benimsenmesi ile başarının geleceğini ifade etti. Sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet eden Şıldak, planlı ve ayrıca düzenli bir şekilde çalışmalarını istedi.Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu