GündemEğitim

Biggsinerji Programı Bilgilendirme Toplantısı İçin Tarih Belirlendi

Biggsinerji Programı Bilgilendirme Toplantısı İçin Tarih Belirlendi

BİGGSİNERJİ Programı Bilgilendirme Toplantısı için tarih 25 Kasım olarak belirlendi.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 25 KASIM’DA

Balıkesir Teknokent, 25 Kasım Çarşamba günü saat 15:00’da Balıkesir Üniversitesi bünyesinde lisans son sınıf – lisansüstü öğrencilerimize ve akademisyenlerimize yönelik ” BİGGSİNERJİ Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenleneceğini açıklandı.

PROGRAM İLE FİKİRLER PROJEYE DÖNÜŞECEK

Yapılacak toplantıda ile nitelikli teknoloji tabanlı iş fikirlerine sahip girişimcilerin iş fikirlerinin projeye dönüşmesini ve şirketleşmesinin sağlanmasına yönelik bilgilendirmelerde bulunulacak. Balıkesir Teknokent BİGG Sinerji’nin Depark yürütücülüğünde Teknopark İzmir ve İzmir Ekonomi Üniversitesi paydaşlığı ve Balıkesir Teknokent işbirliğinde yürütülen; Türkiye’nin bilim, teknoloji ve yenilik stratejisinde yer alan öncelikli alanlar ile TÜBİTAK BİGG Programı çağrısındaki tematik alanlarda iş fikri olan girişimci adaylarına eğitim, mentorluk, danışmanlık ve kuluçka hizmetlerinin sunulacağı bir destek programı olduğunu belirtti.

GİRİŞİMCİLERE HİBE SUNULUYOR

Ayrıca BİGG Programı kapsamında girişimcilere 200 Bin TL’ye kadar hibe desteği de sunulduğu hatırlatıldı. Balıkesir Teknokent ” BİGGSİNERJİ Programı Bilgilendirme Toplantısı’na katılacak kişilerin Teknoket sosyal medya hesabı üzerinden ön başvuru formunu da doldurması gerektiğini vurguladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu