GündemTürkiye Gündemi

BİK Balıkesir Şubesinden Dijitalleşme Ve Sosyal Medya Eğitimi

BİK Balıkesir Şubesinden Dijitalleşme Ve Sosyal Medya Eğitimi

 

Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şubesi “Dijitalleşme ve Sosyal Medya Yönetimi” konulu online eğitim düzenledi.

 

BİK Balıkesir Şubesinden Dijitalleşme Ve Sosyal Medya Eğitimi. Basın İlan Kurumu Balıkesir Şubesi  “Dijitalleşme ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi” düzenledi.  Eğitim, BİK İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün organizasyonu ve Balıkesir Şube Müdürlükleri işbirliğiyle gerçekleşti. Ayrıca, BİK Kurumsal İletişim Müdürü Türker Çeltik’in verdiği online eğitime ilgi ise, oldukça yoğun oldu.

BİK Şube Müdürü Eren Dijitalleşmenin Önemine Dikkat Çekti

Eğitim öncesinde BİK Balıkesir Şube Müdürü Gökhan Eren, bir konuşma yaptı. Eren, her geçen gün gelişen ve değişim gösteren medya sektöründe dijitalleşmenin önemine dikkat çekti. Ayrıca, eğitime katılım sağlayan herkese teşekkür etti ve mesleki gelişimin eğitimlerle güçlendirildiğini söyledi. BİK Kurumsal İletişim Müdürü Türker Çeltik  ise, Dijitalleşme ve Sosyal Medya Yönetimi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Online düzenlenen eğitim soru cevap kısmı ile sona erdi.

Turker Celtik

Online Haberciliğe Vurgu

Google News, Google Analytics, Google Search Console, Google Trends, Google Ads gibi araçlar ile bu araçların kullanımı hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunan Çeltik, bu araçların doğru kullanımın online habercilikte yerel gazetelere sağlayacağı avantajlara değindi. Türker Çeltik eğitiminde; yerel gazetelerin, özellikle kendi bölgeleriyle ilgili haber verimli olacağını ve içeriklerinde bu yönde yapılmasının avantaj sağlayacağını söyledi. Semra Aman Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu