GündemKöşe Yazıları

Bildiklerinizi Atın Çöpe !

Bildiklerinizi Atın Çöpe !

Nasıl bildiklerimizi öpe atalım? Buda ne şimdi diyeceksiniz ancak detoks konusunda hatırlayacaksınız pekçok yazım oldu.Bu yazılarımı uzmanların orumlarıylada sizlere aktarmaya çalıştım hep.Bugün detoks suyunun faydalarının yanısıra işin asıl sırrının detoks suyundan öte olduğunu açıklayan bir uzman yorumunu okuycaksınız bu yazımda…

Zayıflamak isteyenlerin masanızda herdaim su olsun diyerek başladığım yazılarada yeni bir bilgi ilave edecek bu yazı…O halde bugüne dek detoks suyu mucize demek yerine evet işe yarıyor ancak… diyerek ilave edilecek bilgiler bunlar. Kilo vermek, sağlıklı olmak isteyen pek çok kişi detoks içeceklerinden medet umuyor. Detoksun sadece özel sıvılar, besinler veya katkılar tüketmek olmadığını söyleyen Diyetisyen Hilal Öz, sağlığımızı birden düzeltip tüm sorunlarımızdan kurtulmamızı sağlayacak “mucizevi” bir detoks tarifinin bulunmadığının altını çiziyor.

En İyi Detoks Yöntemi Sağlıklı ve Dengeli Beslenmek!

Kilo vermek, sağlıklı olmak isteyen pek çok kişi detoks içeceklerinden medet umuyor. Detoksun sadece özel sıvılar, besinler veya katkılar tüketmek olmadığını söyleyen Öz, sağlığımızı birden düzeltip tüm sorunlarımızdan kurtulmamızı sağlayacak “mucizevi” bir detoks tarifinin bulunmadığının altını çiziyor.

“Sağlıklı ve dengeli beslenildiğinde, susuzluk, mineral ve vitamin eksikliği çekilmediğinde; vücut kendisini bağırsaklar, karaciğer, böbrekler, deri gibi organlar aracılığıyla yeniler ve toksinlerden arındırır”

Sağlıklı bir detoks nasıl yapılmalı?

“Öncelikle sağlıklı ve dengeli beslenmeye dikkat edin. Öğünlerinizi yaşam ritminize göre ayarlayın. Günde an az 2 – 3 litre su için. Metabolizmanızı yavaşlatmamak için uzun süre aç kalmayın. Detoksun sadece özel sıvılar, besinler veya katkılar tüketmek olduğunu düşünmeyin. Katı gıdalardan uzak durup yalnızca detoks içecekleri tüketmeyin!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu