Görüntülü Haberler

Biletçiler “Şanslı Olan Şansını Denesin” Diyor

Biletçiler “Şanslı Olan Şansını Denesin” Diyor

Biletçiler “Şanslı Olan Şansını Denesin” Diyor . Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen yeni yıl çekilişine bu yıl da vatandaşlar yoğun talep gösterdi.

YENİ YIL BİLETLERİNE YOĞUN TALEP

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilecek yeni yıl çekilişi için geri sayım başladı. Yılın son gününde yapılacak olan çekilişle ilgili vatandaşların yine beklentisi büyük. Vatandaşlar yeni yıl biletlerini alabilmek için bilet satıcılarının etrafında yoğunluk oluşturuyorlar. Balıkesirli bilet satıcılarından biri olan Mesut Uçar biletlere gösterilen talepten memnun olduğunu dile getirerek “Bu yıl şansı olan herkes şansını denesin.” dedi.

BİLETLER TALİHLİLERİ BEKLİYOR

563 milyon 400 bin TL vermesi beklenen büyük ikramiye biletlerinin fiyatları ise bu sene el yakıyor. Tam biletler 100 liradan satışa çıkarken yarım biletler 50 çeyrek biletler ise 25 liradan bilet tezgahlarında yerini aldı. Bu yılbaşında gerçekleştirilecek olan çekiliş için biletler bilet tezgahlarında olduğu gibi aynı zamanda online olarak da yeni yılın talihlilerini bekliyor. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu