GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Bilgi İletişim Ağında Doğru Çalışma İle Güçlü Türkiye Yolunda İlerleme Kaydedildi

Bilgi İletişim Ağında Doğru Çalışma İle Güçlü Türkiye Yolunda İlerleme Kaydedildi

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr Ömer İleri Balıkesir Ak Parti İl Başkanlığında partililerle ve basınla buluştu.

 

EKOSİSTEM VE DİJİTAL SÜREÇ DÖNGÜSÜ

Ekosistem konusunda il başkanlığında basına bilgiler veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Ömer İleri Balıkesir’de, İl Başkanı Ekrem Başaran ve beraberindeki heyet ile birlikte teknopark ziyareti ve ekosistem konulu toplantılar gerçekleştirdi. Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ise açılış konuşmasında, Türkiye’nin dijital döneminde doğru işlerin yapılma gayretine dikkat çekti.

CİDDİ BAŞARILARA İMZA ATAN BİR ÜLKE HALİNE GELDİK

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr Ömer İleri’nin Balıkesir ziyaretinde, teşkilat buluşması, teknopark ziyareti ve ekosistem konusu ile gençlerle buluşma gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, “Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde dış politikada da çok ciddi başarılara imza atan bir ülke haline geldik. Kilit bir ülkeyiz. Küresel aktör olma yolunda hızla ilerliyoruz.” dedi.

 

Dsc 0008 1

 

STRATEJİK YOL HARİTALARI VE İNSAN KAYNAKLARI

Dr.Ömer İleri, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığını ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin sanayi alanında birçok büyük atılımlar yaptığını söyledi. Çalışmaların ciddi süreçlerden geçirildiğini kaydeden İleri, “Bu planlama kapsamında yeri geliyor devlet bu süreçleri yürütecek kurumları hayata geçiriyor. Yeri geliyor stratejik yol haritaları oluşturuyor. Yeri geliyor insan kaynakları yetiştirmek noktasındaki çeşitli programları hayata geçiriyor. Yeri geliyor altyapı, Ar-Ge merkezi, girişimcilik merkezleri noktasında elini taşın altına koyuyor. Bu noktada çok şükür ülkemiz büyük bir mesafe katetti.” Dedi.

KÜRESEL AKTÖR ROLÜ TÜRKİYE’NİN

Muhalefetin, Türkiye’de yapılan çalışmaların birçoğunu olumsuz şekilde eleştirdiğini ifade eden İleri, şunları kaydetti :”Türkiye gerçekten çok güzel haberlerle de gündeme geliyor. Tahıl koridoru bunların güzel bir örneğidir. Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde dış politikada da çok ciddi başarılara imza atan bir ülke haline geldik. Kilit bir ülkeyiz. Küresel aktör olma yolunda hızla ilerliyoruz.”

KPSS GÜNDEMDE DEVLETİMİZ GENÇLERİN YANINDA

Yine son bir güncel gelişme KPSS konusu malum gündemde. O konuyu takip ediyorsunuz. Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde devlet mekanizması gençlerimizin yanındadır ve bütün süreçler olması gerektiği şekilde işletilmektedir.”

SAVUNMA VE UZAY SANAYİSİNDE ATILIM

Konuşmasında savunma sanayisinden, uzay sanayisine birçok farklı noktadan bahseden İleri, atılımlara değindi ‘’ Sizin de takdirinizle son 20 sene içerisinde Ak Parti iktidarında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde savunma sanayinden sivil sanayiye Uzay sanayinden yüksek teknolojili birçok farklı alanlarda Türkiye büyük atılım yapmış noktada.’’ ifadelerini kullandı.

 

Dsc 0036

 

YENİ İHRACAT REKORU KIRILDI

Ekonomi konusunda son gelişmelere dikkat çeken İleri :’’ Dün ticaret bakanımız da açıkladı biliyorsunuz yine bir ihracat rekoru kırıldı. Tabiki Türkiye konjonktürel sebeplerle bütün dünyada olduğu gibi ekonomik süreç yaşanmaktadır. Devletimizin aldığı tedbirler özellikle sabit gelirliyi korumak noktasında ortadadır. Ücret artışlarından tutun son kabine toplantısı sonucu açıklanan sosyal konut meselesine kadar Cumhurbaşkanımız vatandaşın yanında. Türkiye’nin doğru yolda ilerlediğini  ve ekonominin çok daha güzel bir noktaya geleceğini görüyoruz. Tüm dünyanın küçüldüğü bir süreçte Türkiye’nin ekonomisinin ne kadar büyüdüğünü hepimiz gördük ‘’ diyerek ihracattaki büyümeden bahsetti. AK Parti İl Başkanlık binası toplantı salonunda yapılan bilgilendirmeye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr Ömer İleri, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Mutlu Aydemir, İsmail Ok, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz ve bazı partililer katıldı.

HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu