GündemÇocukçaEğitim

‘’BİLGİ YUVASI OKULUMUZ’’

Sevgili Çocuklar, 23 Nisan İlkokulu’nun birinci sınıfa başlayan öğrencileri, bugün ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızın konukları oldular. Minik öğrenciler, okul sevgilerini sizlere anlattılar.

‘’Çocukça’’ sayfamızda her gün bir başka okul ile siz sevgili çocukların karşısındayız. 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, okula alışma süreçlerini siz sevgili okurlarımızla paylaştılar. Onlara okulu sevdiren detayları merak ediyor musunuz? Öyleyse hadi arkadaşlarımıza kulak verelim…

Umut Karaca: Ben okula başlarken çok korkuyordum. Ama okuluma geldikçe çok sevdim. Böyle bir okulumuz olduğu için çok şanslıyız. Çünkü okulumuz oldukça güzel. Sınıflarımızda panolarımız, kitaplarımız ve oyun alanlarımız var. Arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi de çok seviyorum.

Hatice Köcel: Ben okulumu, arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok sevdim. Burada çok güzel zaman geçiriyoruz. Arkadaşlarımla beraber oyunlar oynuyorum. Zaman geçiriyorum. Herşey çok güzel. Kitap okumayı öğrenmek çok keyifli. Bu okula geldiğim için çok mutluyum.

Mehmet Berk: Benim okulum çok güzel. Arkadaşlarımızla çok iyi anlaşıyoruz. Okul bize bilgi öğrettiği için bizim için çok önemli. Bilgi ediniyoruz ve başarılı oluyoruz. Bu yüzden de çok şanslıyız. Ayrıca öğretmenimiz bizimle kitap okuyor. Ders yapmak çok güzel.

Zehra Erdemer: Ben okul bize bilgi katıyor diye çok mutluyum. Çünkü bilmediğimiz şeyleri okulda öğreniyoruz. Tenefüsleri de çok seviyorum çünkü arkadaşlarımla birlikte teneffüste oyunlar oynuyoruz. Güzel zaman geçiriyoruz.
Mehmet Durak: Okulumuz çok güzel. Sınıflarımız süslü, püslü. Herkes geldiği zaman en çok okulumuzu beğeniyor. Bu yüzden de çok güzel. Arkadaşlarımızla birlikte teneffüste oyun oynamak çok zevkli. Bir de bizim büyük çok güzel bir kantinimiz var. Okul bahçemizde de büyük bir futbol sahası var. Orada oyun oynamak çok güzel.

Zeynep Kaya: Okulda oyunlar oynamak çok keyifli. Sonra öğretmenimizle birlikte ders yapmak da çok güzel. Bilmediğimiz yeni bilgileri öğreniyoruz. Kitap okumayı öğreniyoruz. Ben okuma yazmayı bir an önce öğrenmek istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum. Çünkü okuma ve yazmayı öğrenince çok bilgili oluruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu