Gündemİlçe HaberleriSiyaset

“Bir Çivi Gösterin Bana Kafama Çakacağım”

“Bir Çivi Gösterin Bana Kafama Çakacağım”

 

Edremit Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna: “Selman Hasan Arslan ve yönetimi ilçeye ne yatırım yaptı? Bir çivi gösterin bana, kafama çakacağım.”

 

Balıkesir’in AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nda yapılan basın toplantısında konuşan Edremit Belediyesi Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü Murat Tuna, geçtiğimiz hafta makamında saldırıya uğrayan Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı eleştirdi.

İlgili Makaleler

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, güncel konuları değerlendirmek amacıyla parti binasında basın toplantısı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, geçirdiği kaza nedeniyle toplantıya katılamazken, İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile ilgili açıklamalarıyla dikkat çekti.

Murat Tuna, konuşmasında, “Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın şahsına bir saldırı yapılmıştı. Sayın başkanın siz basın mensuplarına söylediği cümlelerde anormallikler vardı. Başkanın bu söylemleri bizi yaralamıştır. Biz Edremit’in menfaatleri için uğraşıyoruz. Zaten 15 ay gibi bir süreleri kaldı. Edremit, önceki 5 yılın üzerine bir 5 yıl daha tutarsız ve kötü yönetim yaşıyor. ‘Bizimle ilgili yapacağınız haberleri bize sorarak yapın’ demiş Belediye Başkanı. Böyle bir istek ne kadar doğru? Böyle bir cümle kurmak bir siyasetçiye yakışır mı? Basın mensupları her şeyi diledikleri gibi objektif biçimde yazmaktadır. Hizmetle ilgili haber yapılmadığını, algı yapıldığını söylüyor sayın başkan. Algıyı, son günlerde yaşadığı saldırı olayı ile ilgili kendisi yapıyor diye düşünüyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu