Balıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

Sonbahar/Kış Kreasyonu Trendleri

Eylül ayına girmemizle birlikte, gelecek sezonun etkilerini taşıyacak ortak trendlere şahit olabilirsiniz. İşte karşınızda sonbahar/kış kreasyonu trendleri!

Sonbahar/Kış Kreasyonu Trendleri nelerdir? Çanta ve ayakkabılardaki ortak trendleri sizin için derledik. Detaylar için okumaya devam edin..

Sonbahar/Kış Kreasyonu Trendleri

Sonbahar/Kış Kreasyonu Trendleri

Peluş Modası

Kürk görünümü veren peluş ayakkabı ve çantalar özellikle kış mevsiminin vazgeçilmez trendleri arasında yer alacak. Görünüşleriyle bile içinizi ısıtmaya yetecek bu parçaları sıradan bir kombini eğlenceli bir hale getirmek için kullanabilirsiniz.

Timsah derisi görünümü

Bir dönemin popüler desenleriyle beğeni toplayan timsah derisi görünümlü çanta ve ayakkabılar yeniden yükselişe geçti. Özellikle klasik ve şık stilde bir kombin yaratmaya çalıştığınızda sizi destekleyen en önemli parçalardan olacaklardır.

Sonbahar/Kış Kreasyonu Trendleri

Benzersiz detaylar

Günlük hayatta kullanması biraz zor olsa da farklı desen, model ve detaylar oldukça dikkat çekici. Nitekim farklı detaylara sahip ayakkabı ve çanta edinmek kombinlerinizi tek başlarına farklılaştırmaya ve dikkat çekici hale getirmeye yetecektir.

Kurdele

Özellikle şık günlerde yapılan kombinlerde kurdele detaylarına çok rastlar olduk. Son birkaç sezonun gözdesi olan kurdele detayları elbiselerde, ayakkabı ve çantalarda çokça tercih edilmektedir.

Sonbahar/Kış Kreasyonu Trendleri

Kırmızının gücüne güvenin!

Kuşkusuz moda dünyasının en çarpıcı ve havalı renkleri arasında yer alan kırmızı rengi kullanmak biraz dikkat ister. İddialı kombinlerin aranılan rengi olan kırmızı rengini 2023-24 Sonbahar/Kış sezonunda tercih etmenin şimdi tam zamanı.

Sonbahar/Kış Kreasyonu Trendleri

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Referans: hthayat

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu