İlçe Haberleri

BİR GÜNDE DÖRT MAHALLE HAYRI

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bahar aylarının gelmesi ile birlikte mahalle hayırları hız kazandı. Balıkesir ilçeleri içerisinde en fazla mahalle hayrının gerçekleştirildiği Sındırgı ilçesinde hafta sonu bir günde dört mahallede eş zamanlı hayır cemiyeti gerçekleştirildi.

15 Nisan da başlayan mahalle hayırlarına vatandaşların talebi de oldukça fazla. Çamalanı, Bükrecik, Kepez, Çılbırcı, Eşmedere, Kürendere, Aslandede, Gölcük, Derecikören, Mumcu mahalle hayırları yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Başkan Yavaş Her An Vatandaşlarla Birlikteyiz.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da vatandaşların özel günlerinde de onları yalnız bırakmıyor. Düzenlenen hayır cemiyetlerine AK Parti ilçe başkanı Mustafa Atla, meclis üyeleri ile birlikte katılmaya özen gösterirken vatandaşların düğün, sünnet gibi mutluluklarına da ortak oluyor.

Başkan Yavaş mahalle hayırlarının insanlar arasında kaynaşmayı ve dayanışmayı sağladığını belirterek “ İlçemizi muhtarlarımızı ve mahalle sakinlerimizi bu konuda tebrik ediyorum. Geleneklerini ve samimiyetini kaybetmiyorlar. Geleneksel hale gelen mahalle hayırları birlik ve beraberlikleri de arttırıyor. Bizlerde her an vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Mahalle hayırlarımızda, düğün ve cemiyetlerde her an onların mutluluğuna ortak olmaya çalışıyoruz. Düzenlenen hayırlarımızı Allah kabul etsin.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu