Gündemİlçe Haberleri

BİR HAYALİN GERÇEĞİ

Kepsutluların dört gözle beklediği doğalgaz geldi. Yaptığı girişimlerle vatandaşları doğalgaz ile buluşturan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, doğalgaz çalışmaları kapsamında bozulan yolların ekiplerce onarıldığını söyleyerek, ‘’Vatandaşımın ayağına çamur değdirmem’’ dedi.

Kepsut’ta yıllardır büyük bir özlemle beklenen doğalgaz sonunda geliyor. Önümüzdeki hafta dağıtımına başlanması beklenen doğalgazı kullanmak isteyen vatandaşlar için abonelik başvuruları alınıyor. ‘‘Vatandaşımıza söz verdiğimiz gibi ilçemize doğalgazı kazandırdık’’ diyen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, tüm ekiplerin büyük bir özveri içerisinde çalıştığını söyledi.

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Botaş’ın çalışmalarını tamamlamasının ardından Kepsut’a önümüzdeki günlerde doğalgaz verilmesi bekleniyor. Kepsut’un hızla yenilendiğini ve geliştiğini dile getiren Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ‘ Kepsut İlçemizde gelmesi imkansız denilen ve getirilen projelerden biri doğalgazdı. İlçemizde devam etmekte olan doğalgaz çalışmalarının sonuna geldik. Doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlarımızın abonelik başvuruları halen devam ediyor. İlçemiz doğalgazın rahatlığını yaşayacak’’ diye konuştu.

SAĞLIKLI VE KONFORLU

Doğalgaz kullanımının hem sağlıklı hem de konforlu olduğunu dile getiren Başkan Cankul, ‘’Doğalgaz, hem temiz, çevreye zararı olmayan hem de sağlıklı bir yakıt. Ayrıca sobalarda kömür kullanımı gibi meşakkatli de değil. Kepsutlular, doğalgazına kavuştu. Vatandaşlarımızın rahat etmesi için biz her zaman göreve hazırız’’ dedi.

CANKUL ‘’VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA ÇAMUR DEĞMEYECEK’’

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan yolların Kepsut Belediye ekipleri tarafından hızla eski haline getirildiğini söyleyen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ‘’Doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan yollar hızla belediye ekiplerimiz tarafından eski haline getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından kazılan yerler anında yapılıyor. Biz bu yola çıkarken vatandaşımıza söz vermiştik. Kepsut halkımıza söz verdiğimiz gibi milletimizin ayağını çamura bastırmadık’’ ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu