GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Birbirinden İlginç 7 Yetenek

Birbirinden İlginç 7 Yetenek. Yetenekleri sayesinde isimlerini dünyaya duyurdular. Enteresan yetenekleriyle insanları şaşırtıyorlar. Doğuştan gelen bu yetenekleri sizin için topladık.

  • Beyin gücüyle eşyaları hareket ettiriyor

Miroslaw Magola isimli bu adam manyetik bir enerjiye sahip. Bu yüzden her türlü objeyi beyin gücüyle havaya kaldırdığımı iddia ediyor. Yerini değiştirebilen bu adam kinetik güçleriyle dünyaya gelmiş. Sanki bir bilim kurgu filminden fırlamış gibi.

Miroslaw Magola

  • Kulaklarıyla Görüyor

Ben Underwood Taught, yankı tekniğiyle görebilen dünyadaki tek kişi. Ben Underwoodtaught, çocukken  geçirdiği kanser yüzünden görme engelli . Ancak gözleri görmemesine rağmen, bisiklete biniyor, basketbol oynuyor. Hayatını rahatça sürdürüyor. Dünyanın yunus çocuk diye tanıdığı Underwoodtaught, sonar sesleri kullanarak görüyor.

Eee

  • Doğuştan Görme Engelli Ressam

Türk ressam Eşref Armağan . Sıra dışı yeteneği ‘The Colors of Darkness’ isimli ödüllü belgesele konu oldu. Özellikle Eşref Armağan parmak uçlarıyla dokunduğu cisimlerin resmini yapabiliyor.

Esref Armagan

  • X-Ray Gözleri Sahip

Natasha Demkina Rusya’da yaşayan henüz 36 yaşındaki Natasha Demkina’nın yetene

ği röntgen gözlerine sahip. Bu, apandisi için ameliyat edildikten sonra oldu. Üstelik Demkina karşısındakinin sadece kıyafetin içindeki bedenini görmüyor. Aynı zaman da organları ve onların işleyişini de görüyor.

Untitled 1 8

  • Gözlerini Yuvalarından Çıkarıyor

Claudio Pinto Claudio Pinto gözlerini yuvalarından 4 cm dışarıya çıkarıyor. Dünya rekorunu kırmayı hedefleyen Pinto yu muayene eden doktorlar daha önce hiç gözlerini yuvalarından bu kadar dışarı çıkarabilen birini görmediklerini söyledi. Üstelik Belo Horizonte’de yaşayan Claudio Pinto bu özelliğini para kazanmak için kullandığını söyledi.

Claudio Pinto Claudio Pinto

  • Hiç bir şeyi Unutmuyor

Jill Price şu an 57 yaşında. 14 yaşından beri yaşadığı hiç bir şeyi unutmuyor. Öyle ki 1980’den beri gün içinde yaşadığı her şeyi en ince detaylarına kadar hatırlıyor. Bu yüzden psikolojik destek almak isteyen Price gittiği klinikte araştırma konusu oldu. Yapılan araştırmada Jill Price’nin en ufak ve önemsiz olan her şeyi hatırladığı görüldü.

Jill Price

  • Aslanların Arkadaşı Kevin Richardson

Bu adam aslan sürüsünün bir parçası haline gelmiş . Johannesburg’un 50 km kuzeyinde yaşayan Özellikle Kevin Richardson, zamanının çoğunu doğayla iç içe geçiriyor.  Koruma altına aldığı bölge; aslanlara, sırtlanlara, çitalara, leoparlara ve panterlere beraber yaşıyor. Kevin’in bu yaklaşımı, kendisine bugüne kadar onlarla en iyi kişisel bağ kurabilen insan olma özelliği kazandırmış. Üstelik Kevin bu büyük kedilerle yaşıyor, onlarla uyuyor , oyun oynuyor, yuvarlanıyor, dişi aslanlarla yüzüyor, yavrulara sarılıyor ve hatta erkek aslanlarla güreşiyor.

Untitled 1 9

 

Daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu