Gündem

Birlik, Kardeşlik, Hoşgörü, Paylaşma ve Dayanışma

Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan ve beraberindeki heyet, Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti.

Müftü Topcan, yardımcıları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Vali Yazıcı’ya, Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla Balıkesir’de gerçekleştirilecek olan program hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

PEYGAMBERİMİZ VE AİLE

İl Müftüsü Ramazan Topcan 8-15 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Mevlid-i Nebi Haftası için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın belirlendiğini, haftanın bu yılki temasının ise “Peygamberimiz ve Aile”  olarak belirlendiğini ifade etti.

MÜSTESNA ZAMANLAR

Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ersin Yazıcı ise,”Mevlid Kandili; birliğin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zamanlardan biridir. Bu vesileyle Mevlid Kandili’nin insanlığa sevgi, kardeşlik, barış ve huzur getirmesini diliyor, başta Balıkesirli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu