Gündemİlçe HaberleriSiyaset

BİRLİKTE ÜZÜLDÜK BİRLİKTE SEVİNDİK

Ayvalık’ta Cumhur ittifakı olarak MHP adayı Nazmi Başaran ismi ile yarışarak, ittifakın ruhuna uygun ve tam bir birliktelikle çalışmalarda bulunulduğunu ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp “İlçe Başkanlığında kazanamazsak ta Büyükşehir ölçeğinde İttifak lehine oy almamız İttifak adına birlikte üzülüp, birlikte sevinmemizi sağlayan bir gelişme oldu” dedi.

OK’A BURDA FREN YAPTIRDIK

İlçede aldıkları sonuç ile ilgili analiz çalışmaları yaptıklarını ifade eden Kayaalp “bilge ve deneyimli bir isim olan Başkan Adayımız Sayın Nazmi Başaran’ın isminin Balıkesir için MHP ile ittifak kararı alınmadan önce büyükşehir adayı olarak geçmiş olmasının alınan sonuçlara yansıdığını düşünüyorum. Seçim süreci boyunca bu saha çalışmalarında ittifak olarak karşılaştığımız bir durumdu. Bu konuda Hem sayın Başaran, hem MHP ile ve ilçe teşkilatları hem de Ak Parti İl ve İlçe teşkilatları olarak hep birlikte yoğun çaba göstermemize rağmen ilçe de başarılı olamasak da en azından Millet İttifakı adayı İsmali Ok’a burada fren yaptırıp Büyükşehir adayımız Sayın Yücel Yılmaz’ın iyi bir sonuç almasını sağladık” dedi.

“İTTİFAKIMIZ SAMİMİYDİ”

Cumhur ittifakı olarak Ayvalık’ta samimi bir birliktelik ve samimi bir çalışma sergilendiği konusunda herkesin fikirbirliği içinde olduğunu ve bunu seçim süreci boyunca yaşadıklarını ifade eden Kayaalp “bu samimiyet sayesinde ilçede kaybedince birlikte nasıl üzüldüysek büyükşehirde kazandığımız için aynı samimiyet ile birlikte sevindik. Bu Benim şahsım adına bu ittifakın Ayvalık’ta ne kadar sağlam olduğunun da önemli bir belirtisidir. Biraz daha zamanımız olsa bu samimiyet ile Sayın Başaran’ı daha fazla tanıtıp, bazı şeyleri daha fazla kitleye anlatıp kazanabilirdik diye düşünüyorum. Ayrıca hem zaman yetersizliği, hem de rakiplerimiz oluşturmaya çalıştığı algıya rağmen Sayın Başaran’ın ismi nezdinde aldığımız 8.627 oyun ciddiye alınması gerekiyor diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu