GündemSpor

Bisiklet Çalışma Grubundan Hekimoğlu’na Ziyaret

Bisiklet Çalışma Grubundan Hekimoğlu’na Ziyaret

 

BALIKESİR Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu Balıkesir İl Jandarma Komutanı  Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Jandarma teşkilatının 183’ncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Birlikte Bisiklet Sürüşü Sözü Aldılar

Geçtiğimiz aylarda tamamlanan Cumhurbaşkanlığı Türkiye turu Ayvalık etabı ve Akçay Eceabat etabı yol güvenliği, yarışçıların güvenliği, parkur güvenliği açısından özveri göstererek, hatasız bir şekilde Ayvalık finişinin yapılması ve Çanakkale sınırına kadar start’dan sonra yarışın tamamlanması konusunda desteğini esirgemeyen  Jandarma teşkilatına teşekkür edildi. Ayrıca ziyarette kent konseyi bisiklet çalışma grubu temsilcileri Hekimoğlu’ndan  birlikte bisiklet sürüşü sözü aldılar.

Katılım Sağlayanlar

Bisiklet Ulusal hakemi Zühtü Karaman Balıkesir Karesi Belediyesi Bisiklet Antrenörü Gürcan Atılmaz Bisiklet Spor derneği Başkanı  Filiz Çekiç ,PedolOn bisiklet derneği Başkanı Turan Dedeoğlu ,Bizbize Bisiklet derneği Başkanı Muzaffer Çantay ve beraberindeki çalışma arkadaşlarından oluşan Heyet Balıkesir Jandarma Alay komutanı J. Kd.Albay Tarık Hekimoğlu’na tanışma, teşekkür ve kutlama ziyaretinde bulundu.Babis spor kulübü Başkanı ve kent konseyi bisiklet çalışma grubu Başkanı Ayhan Kaynak, Atabis Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu