GündemÖzel Haberler

BİTKİLERİN MUCİZESİNİ GETİRİYORLAR

BİTKİLERİN MUCİZESİNİ GETİRİYORLAR

 

Pandemi döneminde sağlık için insanların bilimsel yöntemlere paralel olarak tercihleri doğal yollardan destek alma yöntemleri bitkilerde şifa aramak oldu. İnsanlığın başından bu yana deneyerek bulunan bitkilerin mucizesi için doğada aramaya gerek kalmadan günümüzde aktaralar bu mucizeleri bizlere getiriyorlar.

Aktar Ahmet Güney yaklaşık beş senedir Balıkesir’de alternatif tıbba dair ürünlerin satışında ve çeşitli baharatların temininde hizmet verdiğini belirtti. Dükkanında bulunan ürünlerin her birinin ayrı bir şifası olduğunu dile getiren aktar Güney, bu işi neredeyse 30 yıllık aktar olan babasından öğrendiğini ifade etti.

 

Bağışıklık Güçlendirici ürünlere Yoğun Talep

Pandemi dönemine ilişkin işlerin normal seyrinde devam ettiği bilgisini veren aktar Güney,  işler yoğunluk olarak aynı seyretse de yoğunluğun bir üründe gözlendiğini söyleyebiliriz dedi. Aktar Ahmet Güney, son dönemlerde en çok bağışıklık güçlenmesine yardımcı olduğu bilinen propolis ürününün talep edildiğini söyledi. Propolisin arıların kovanının içinde bulunan kovanı dışardan gelebilecek mikroplara karşı koruyan bir özellikte olduğunu belirtirken bu maddenin insan vücudunda da aynı özellikle hareket ettiğini belirtti. Vücudu böylesine koruyan bir maddenin yeni yeni insanlar tarafından öğrenildiğini ve talepte yoğunluk olduğunu ifade etti.

 

Keçi Boynuzu ve Sirke de Revaçta

Aktar Güney koronavirüs pandemi sürecinde dükkanda en çok talep edilen diğer ürünlerin ise keçi boyunuzu ürünleri ve doğal fermantasyonlu sirkeler olduğu ve fazla kullanılmadığı takdirde yan etkisi olmayan bu ürünlerin kullanımının vücut için faydalı olduğunu söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu