GündemGörüntülü HaberlerSiyasetTürkiye Gündemi

Bitlis TSO Başkanı Ve Bazı CHP’li Üyelerden Bitlis TV Personeline Tehdit

Bitlis TSO Başkanı Ve Bazı CHP’li Üyelerden Bitlis TV Personeline Tehdit

BİTLİS Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Davut TEZCAN ve CHP’li bazı üyeler BitlisTV Mensuplarını tehdit etti.

09 Haziran’da CHP heyetinin Bitlis Ziyaretini takip eden ve görevini yapmaya çalışan Bitlis TV basın mensuplarımızi BİTLİS Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Davut TEZCAN ve CHP’li bazı üyeler sözlü hakaretler ve tehditlerle televizyon kanalımızı, çalışanlarımızı ve kişileri hedef göstererek görevini yapmaları engellendiler.

CHP’li Faik ÖZTRAK ve Veli AĞBABA’nın başkanlığında Bitlis’i ziyarete gelen heyet ilk olarak Bitlis TSO Başkanı Davut TEZCAN tarafından karşılandılar.

Daha sonra Ticaret ve Sanayi odasına giden heyet burada bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Bazı haber ajansları özel olarak davet edilirken Bitlis TV personelimizin toplantı odasına girişi engellenmeye çalıştılar

Tüm engellemelere rağmen işini yapmaya çalışan görevli personelimiz heyeti takip etmeye devam edince esnaflarla yapılan görüşme esnasında bazı CHP teşkilat mensuplarınca kayıt alması engellenerek üstüne yürüdüler.

Buda yetmezmiş gibi kayıt almaya devam eden Bitlis TV personelimizi gören Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TEZCAN, tehdit ve ayrıca hakaretlerine devam etti.

CHP’li heyet içerisindeki milletvekilleri bu duruma sessiz kalırken, ayrıca Bitlis TV basın mensuplarımız bu şartlar altında görevini yapmaya devam etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu