GündemGörüntülü Haberler

BU YOL İŞ YAPTIRMIYOR

KÜÇÜKSAN’da 3. Kapı esnafı, tozlu yolların işlerini engellediğini ve hijyen koşullarına aykırı olduğunu söyleyerek yetkililerden yolun asfaltlanması ya da parke taş ile kaplanmasını istediler.
Balıkesir’in kalbi olan KÜÇÜKSAN’da 3. Kapı esnaflarından Süleyman Palalı ve Erdem Özdemir, iş yerlerinde çalışmalarını engelleyen, müşterileri için zorluk yaratan ve sağlıklarını tehlikeye atan tozlu yollar ile ilgili yetkililere çağrıda bulundu. Yolların asfaltlanması ya da parke taş döşemelerinin yapılmasını isteyen esnaflar, MERHABA’ya özel açıklamalarda bulundular.
Süleyman Palalı (60): Sanayi 3. Kapı İş Bankası karşı arasındaki KÜÇÜKSAN’da bulunan iş yerlerinin önünün asfalt olmasını istiyoruz. Çünkü yazın çok toz oluyor. Kışın da çamurdan geçilmiyor. Yani aradaki esnafın rahat edebilmesi için bu çalışmaların bir an önce yapılması gerekir. Bizim işimiz boya. Boya yaparken etraftan toz geliyor. Toz da bizim tüm işlerimizi , boya yaptığımız alanı bozuyor. Bunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyorum. Hem işimiz hem de sağlık açısından yolun asfaltlanması şart.
Erdem Özdemir (55): “Sanayi’de işlettiğim bir çay ocağım var. Çay Ocağı’da hijyene bağlı olduğu için toz ve çamur bizim için olmayacak bir şey. O yüzden ben bu sanayimizdeki toprak olanın asfalt ya da parke taş olmasını istiyorum. Düzgün bir hale gelmeli. Yazın inanılmaz toz geliyor. Biz de tahliye alanları sacdan yapılmış. Haliyle araba geçince eğilmiş. Onların da sağlam bir şekilde onarılması lazım. Çünkü saclar delinmiş ve oraya konulmuş. Su tahliye olmuyor. Zannederim Sanayi içinde en düzgün olmayan ve en kötü durumda olan alan bizim iş yerlerimizin olduğu alan.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu