Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Boşandığı Karısını Öldürdükten Sonra Hamama Gitti

Boşandığı Karısını Öldürdükten Sonra Hamama Gitti

 

Bursa’da işlenen bir cinayet ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

 

Polis, çapraz sorgu ile kayıp Nurdan Budak’ın boşandığı eşi tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

 

Sarhoşken Sevgilisine İtiraf Etti

Nurdan Budak’ın anne ve babasının kayıp ihbarı ile yola çıkan Polis, genç kadının görüştüğü iki kişi ile irtibata geçti. Ayrıca, Kemal Bulut’un çapraz sorguda çelişkili ifadeler verdiğini belirledi. Dahası, zanlı Bulut’un sarhoşken sevgilisi S.T.’ye cinayeti itiraf ettiğini de tespit etti. Edinilen bilgilere göre, bu gelişmelerin ardından, Bulut cinayeti itiraf etti. Ayrıca, öldürdüğü Nurdan Budak’ın cesedinin atıldığı yeri gösterdi.

Cinayetin 2 Kasım’da merkez Nilüfer ilçesine bağlı Hasanağa Organize Sanayi bölgesinde işlendiği ortaya çıktı. Kemal Bulut Nurdan Budak ile 2015 yılında evlenmiş, ancak 2019 yılında aldatılma sebebiyle boşanmış. Daha Sonra ise Nurdan Budak ve Kemal Bulut, 2 çocuğu için yeniden birleşme kararı almış. Ancak, iddiaya göre, tekrar aldatıldığını öğrenen Kemal Bulut, Nurdan Budak’ı baba evine götürmüş.

 

Babanın Kızını Kabul Etmediği İddiası Var

 

Ne var ki, baba V.B’nin kızını kabul etmediği iddia ediliyor. Edinilen bilgilere göre, Bunun üzerine Kemal Bulut’un gözünün döndüğü belirtiliyor. Ardından ise, eski karısını çocuk arkadaşı olan taksi şoförü K.A.’nın aracına bindirerek Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’ne götürdüğü ifade ediliyor. Burada da kısa süreli tartışmanın ardından, 22 ayrı suç kaydı bulunan Kemal Bulut’un yanında bulundurduğu tabancayı Budak’ın başına dayayıp tetiği çektiği söyleniyor.

Cinayete kurban giden talihsiz kadının, olay yerinde hayatını kaybettiği belirtiliyor. Bir diğer ayrıntı ise, Kemal Bulut’un olay sonrası saklanmak için Balıkesir’in Gönen ilçesine kaplıcaya gitmesi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekipleri olay yerinde yaptığı araştırma sonrası Nurdan Budak’ın cesedine ulaştı. Adli Tıp’ta yapılan incelemenin ardından Nurdan Budak’ın kafasına tek el ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi.
Nurdan Budak cinayetin zanlısı Kemal Bulut sevgilisi S.T. (27), taksici K.A. (34) ve kızın babası V.B. gözaltına alındılar.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu