Gündemİlçe Haberleri

BOZUK YOLLARDA ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ayvalık Belediyesi, alt yapı çalışmaları sonucu bozulan yollarda onarım çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede 6 ayrı koldan onarım çalışması yürüten ekipler, program dâhilinde onarım gereken tüm yollarda gerekli çalışmanın yapılacağını bildirdi.

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin farklı mahallelerinde bozulan yollarda onarım ve bakım çalışmaları yapılıyor.

YOL ONARIMLARI İÇİN EKİPLERİ MESAİDE

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bu haftaki onarım çalışmaları; Cunda (Ali Bey) Adası’nda Namık Kemal Mahallesi ara sokaklarında, Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Mevlana Caddesi 1/2. Sokakta ve Yorulmaz Sitesinde, Ayvalık Kazım Karabekir Mahallesi Parmak çeşme mevkii, 150 Evler Mahallesi Kıvanç Sarlıcalı İlkokulu çevresi, Fevzi Paşa-Vehbibey Mahallesi’ndeki Garanti sürücü kursu çevresinde devam ediyor. Onarım çalışmaları ile birlikte Küçükköy Mahallesi’nde satıh kaplama asfalt için zemin malzemesi hazırlığı ve Sefa Çamlık Mahallesi ile Ayvalık arasındaki yolarda rodmix çalışması da yapılıyor.

“ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK”

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “İlçemizde alt yapı çalışmaları yapılan ve zarar gören güzergâhlarda gerekli onarım çalışmalarını düzenli olarak yapıyoruz. İlçemizde bozuk yol onarım ve yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu