GündemDünyadan Haberler

BSM’DEN KAMP DÜNYASINA

Balıkesir Sanat Merkezi’nin yetiştirdiği, Tiyatro oyuncusu ve Asistan eğitmen Cahit Can Tekin 3-17 Temmuz tarihleri arasında Foça’da düzenlenen Deniz Kampına Tiyatro Eğitmeni olarak katılarak Balıkesir’i tiyatro camiasında başarıyla temsil etti.

Foça’da yapılan eskrim, okçuluk ,yüzme ,müzik, tiyatro gibi aktivitelerin derslerine katılan yaklaşık 150 öğrencinin olduğu kamp dolu dolu geçti. Kampta yaklaşık 26 eğitmen ve 10 grup lideri öğrencilerle birebir iletişim kurarak birebir ilgilendiler. Kampın tiyatro eğitmenlerinden biri olan Cahit Can Tekin ise F6 ve E2 gruplarına vermiş olduğu 14 günlük Tiyatro eğitimi sonunda iki grup ile ayrı ayrı oyun çıkardı.

Tiyatro gecesinde performanslarını sergileyen gruplar ve eğitmen Tekin büyük bir alkış alırken, ödül törenlerinde Tiyatro dalında En İyi Erkek Oyuncu ve En iyi Kadın Oyuncu ödüllerini yine kendisi takdim etti. Kamp Dünyasına ilk kez katılan Cahit Can Tekin yaptığı açıklamada : ‘’Kamp Dünyası ailesinin bir parçası olduğum için mutluyum. Sıcak ve samimi. İlk kez böyle bir deneyim yaşadım. Hazırladığımız gösterilerde başarılı bir performans sergileyen tüm öğrencilerimi kutluyorum ve yaşamlarında başarılar diliyorum’’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu