GündemDünyadan Haberler

BSM’DE EĞLENCE VAR

Ekim ayında Tiyatro sezonunun açılmasıyla yeni sezonda seyirci ile buluşan Balıkesir Sanat Merkezi BSM Oyuncuları bu hafta sonu Bursa Sanat Tiyatrosunu konuk etti.

“Koca Bebek” isimli çocuk oyunları ve “Mahallede Şenlik Var” isimli Orta Oyunları ile Balıkesirli seyirci ile buluşan Bursa Sanat Tiyatrosu çocukları eğlendirirken geleneksel Türk Tiyatrosunun en önemli ögelerinden biri olan Orta Oyun ile yetişkin seyirciyi buluşturdu. Oyunun sonunda Bursa Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni aynı zamanda Kültür Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcı Sanatçısı Ahmet Turunç : “Bizleri siz kıymetli seyirci ile buluşturan Balıkesir Sanat Merkezine teşekkür ederiz” dedi.

Balıkesir Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan yaptığı açıklamada : “Ekim ayında yoğun bir tiyatro programı ile sizlerle buluştuk. Kasım ayında da dolu dolu bir program sizleri bekliyor. Sizler, bizler var oldukça yaşayacak tiyatro. İnadına Tiyatro” dedi. Öte yandan BSM’de haftanın programı ise şöyle : ‘’3 Kasım Cumartesi 15.30 – Aliş’in Hayal Dünyası (Çocuk Oyunu) 4 Kasım Pazar 15.30 – “Nasreddin Hoca Çocuklarla Buluşuyor”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu