GündemEkonomi

BTO Heyeti Balıkesir’de Ziyaretlerde Bulundu

BTO Heyeti Balıkesir’de Ziyaretlerde Bulundu

Burhaniye Ticaret Odası (BTO) heyeti tarafından çalışmalarına başlanan projelerinin takibi amacıyla gittiği Balıkesir’ de kurum ziyaretlerinde bulunuldu.

ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ SİTESİ ALANI GÖRÜŞÜLDÜ

Burhaniye Ticaret Odası (BTO) heyeti tarafından çalışmalarına başlanan projelerinin takibi amacıyla gittiği Balıkesir’ de kurum ziyaretlerinde bulunuldu. Heyet, Burhaniye Ticaret Odası Üyeleri’nin büyük iş yeri ihtiyaçlarını temin etmek, bölgenin ekonomik kalkınmasına paralel olarak istihdam yaratarak toplumun refahını artırmak amacıyla başlamış olduğu sanayi sitesi yapımı çalışmaları kapsamında Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadullah Özer’e ziyarette bulunarak bir araya geldi, görüşmede Orta Ölçekli Sanayi Sitesinin yapılacağı alan ile ilgili genel bir değerlendirmelerde bulunuldu.

BTO’DAN VEKİL ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadullah Özer ile yapılan görüşme sonrasında Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel tarafından Oda’nın uzun süredir gündeminde olduğu belirtilen sanayi sitesi alanı için ilgili bakanlıktan olumlu yanıt alındığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak Aysel, “ Kamu Yararı Kararının alınmasında Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum nezdinde projeyi   takip ederek bizzat ilgilenen Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Adil Çelik Beyefendiye sunmuş olduğu katkılar için Burhaniye Ticaret Odası olarak teşekkür ederiz. Sanayi sitesi Proje alanımız için alınan kamu yararı kararı ile sanayi sitesi projemizin önündeki büyük bir engelde kalkmış oldu.” dedi.

TÜVTÜRK MUAYENE İSTASYONU HİZMETİ İÇİN ADIM ATILDI

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel ve berberindeki heyet daha sonra 2 K Taşıt Muayene İstasyonları A.Ş. (Tüv Türk A.Ş. İş Ortağı)  Bölge Koordinatörü İlkin Kekeç ile görüşmelerde bulundu. Yapılan görüşmede Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı denetiminde, Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK’ün 2021 yılında da Burhaniye’de artan araç muayene talebine cevap verebilmek amacı ile gezici araç muayene istasyonlarının ilçede hizmet vermeye başlaması için değerlendirmeler yapılarak talepler iletildi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu