GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

BTO İŞ DÜNYASI BAKAN MUŞ’TAN SÖZ ALDI; EXİMBANK OFİSİ BALIKESİR’DE AÇILIYOR

BTO İŞ DÜNYASI BAKAN MUŞ’TAN EXİMBANK SÖZÜ ALDI

 

Dün oda seçimlerini gerçekleştiren Balıkesir Ticaret Odası, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u BTO binasında ağırladı. Tekrar BTO Başkanı seçilen Rahmi Kula ve iş insanları Bakan Muş’a kısa bir sunum yaptı. Ayrıca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’da toplantıda Bakan Muş’a eşlik etti. Ardından da, Bakan Muş ve Yazıcı, BTO üyeleri için önem taşıyan konuları dinledi.

 

Bto Is Dunyasi Bakan Mustan Soz Aldi 01

Rahmi Kula, Bakan Muş’a “Balıkesir’de hedefimiz bir milyar dolar ihracat” dedi. Ardından da, Balıkesir’e bir Eximbank ofisi isteğini Bakan Muş’a iletti. Başkan Kula, Gazete Merhaba’ya yaptığı özel açıklamada Eximbank müjdesini verdi. Ayrıca, Yılın ilk çeyreğinde Eximbank Ofisi’nin Balıkesir’e geleceğinin sözünü aldıklarını söyledi. Edinilen bilgilere göre, Eximbank ofisi BTO binasının alt katında açacak.

Toplantıya Hayati Yazıcı’da Eşlik Etti 

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula İş Dünyası ile istişare toplantısında Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan söz aldı. Toplantı BTO Barış Aydın Meclis Salonunda gerçekleşti. BTO Meclis Salonunda yapılan toplantıda iş dünyası buluştu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı toplantıya birlikte katılım sağladı. BTO Başkanı Rahmi Kula Balıkesir’de Eximbank ofis ihtiyacını dile getirdi.

Bto Is Dunyasi Bakan Mustan Soz Aldi 02

Bakan Muş İş Dünyası İl İstişare Yaptı

Kula konuyla ilgili olarak, “Balıkesir İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’nda şehrimizin ve bölgemizin ihracatını geliştirmek adına fikir alışverişinde bulunduk. Toplantıda Sayın Bakanımız Balıkesir’e Eximbank Ofisi açılacağı müjdesini de vermiştir. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muş’ ziyaretleri ve Balıkesir İş dünyasına verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.

 Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu