GündemEkonomiSiyaset

BTO’DAN SEKTÖR DEĞERLENDİRMESİ

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula Ticaret Odası bünyesindeki komiteler çalışma yürütüyor. İnşaat sektörünü ele alan komite üyeleri dün bir araya gelerek Balıkesir’in inşaat sektörünü değerlendirdi.

BTO Başkanı Rahmi Kula Balıkesir’de inşaat sektöründe yaşanan sıkıntıların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdiklerini bildirdi. Kula, yaptığı değerlendirmelerin Balıkesir’deki ekonomik yaşama dokunmak ve aynı zamanda sektörlerdeki değişim, gelişim, istek, öneri ve şikayetlerle birlikte tümünün ayrı ayrı değerlendirildiğini ve çözüm için çalışarak ilerleme sağlayacaklarını kaydetti. Yapılan toplantıda Balıkesir ve Balıkesir’in ticari yaşamında inşaat sektörüne yer verdik. Talep, soru ve çözüm önerilerine dair görüşmeler gerçekleştirdik. ”dedi.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, “İnşaat sektörüne yönelik komitelerimizin hazırladığı talep, soru ve çözüm önerilerinin sunulduğu toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir Genel Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcıları katılım sağladılar. Kendilerine teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu