Gündemİlçe Haberleri

Bu Bir Dursunbey Geleneği

Bu Bir Dursunbey Geleneği Dursunbey Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı. Ramazan ayında evlerinde yemek yapamayan ailelere iftar vakti sıcak yemek servis ediyor. Depremzedelerin de yararlandığı bu hizmet vatandaşlardan takdir topladı.

 

D 10

Bu Bir Dursunbey Geleneği Dursunbey Belediyesi, Ramazan ayında ilçeye yerleşen depremzedeleri ve imkânı bulunmayan vatandaşları unutmadı. Ramazan’da evinde yemek bulunmayan, durumu olmayanlara her akşam sıcak yemek götürüyorlar.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.

 

4 ÇEŞİT SICAK YEMEK

Belediyeye ait Beyaz Masa’ya yapılan başvurular sonrası gerçekleşen incelemeler kapsamında, yardım gidecek vatandaşlar belli oldu. Belirlenen vatandaşlara iftar vaktinde görevli personeller tarafından 4 çeşit sıcak yemek servis ediliyor.

Bu Ramazan ayında 4. kez gerçekleştirilerek gelenek haline getirilen Evde İftar hizmetinden faydalanan ihtiyaç sahipleri, yanlarında olan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve ekiplere teşekkürlerini sundular.

 

Dursunbey Belediyesinin ayrıca Paylaşımı da şu şekilde oldu

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Belediyemiz serasında Ateş çiçeği, Kadife, Gazanya ve Begonya çiçeklerinin tohumlarını el emeği ile ekmeye devam ediyor.   Çiçeklerimiz yaz aylarında Park ve Bahçelerimize güzellik katacak…

 

Haber: Mustafa Sülün

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu