Köşe Yazıları

BU DOĞAL YOLLA BİR YÜZ GÜZELLEŞTİRME TEKNİĞİDİR!

Prof. Dr. Nilay Şahin

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

www.profdrnilaysahin.com

İlgili Makaleler

prof.dr.nilaysahin-instagram

Sanırım bu başlık tüm kadınları cezbeder ve merak uyandırır. Evet lafı fazla uzatmadan size bu tekniğin ne olduğunu anlatmak istiyorum. Tekniğin adı yüz germe tekniği. Bu uygulama bütünsel güzellik alanında etkinliğini kanıtlamış ve acısız güzelliğin bir yolu olduğunu defalarca göstermiş bir tekniktir. Peki bu teknik yüzümüze ne katıyor, nasıl yüzümüze gençlik ve güzellik veriyor ve nasıl yapılıyor diye sorarsanız işte cevabı.

Yüz germe; doğal gençleşme ve iyileşme için vücudun iç kaynaklarını harekete geçiren bir uygulamadır. Bu germe tekniği kan dolaşımını ve lenfatik drenajı iyileştirir, deri altı yağ dokusunda mikrosirkülasyonu artırır, hücresel solunumu normalleştirir, metabolizmayı ve doku beslenmesini arttırarak cilde destek olur. Yapılan germe işleminin başarısı yüzün temel yüz ve çiğneme kaslarının aynı anda – dışarıdan cilde ve ağız boşluğuna içeriden – derinlemesine incelenmesinde yatmaktadır. Sonuç olarak kaslar gerginleşir ve cilt pürüzsüzleşerek yüzü doğal şekline döndürür. Cilde elastikiyeti geri kazandırır, sıkılaştırır ve pürüzsüzleştirir; spazmları ve tıkanıklıkları ortadan kaldırır; metabolizmayı ve doku beslenmesini sağlar; cilt hücresi yenilenmesinin uyarılması ve kırışıklıkların önlenmesi ile cildin görünümü ve elastikiyeti artar.

Yüz germe tekniği yüz kaslarının anatomisine uygun olarak tüm yüz ve ağız içi kaslarına yönelik yapılan bir uygulamadır. Bu tedavinin yan etki ve komplikasyon riskleri bulunmamaktadır.

Herkese hem yüz hem iç güzelliğin olduğu insanlarla dolu bir hayat dilerim…

Herkese sağlıklı, virüsten uzak bir hafta dilerim…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu