Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Bu Kahvaltı Gönülleri Doyurdu

Bu Kahvaltı Gönülleri Doyurdu

 

Vali Hasan Şıldak’ın toplumun dezavantajlı kesimine yönelik öncülük ettiği projeleri sürüyor.

 

76C8Dc9A F3Ac 459D A73B A79577543690

Vali Şıldak ve Eşinden Duygulandıran Kahvaltı

Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte benzer bir projeye daha imza attı. Şıldak ve eşi, Yaşlılar Haftası ile Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla bir kahvaltı verdi. Ayrıca, Kahvaltıda, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan büyükler, Çocuk Evlerinde kalan çocuklar ile Down Sendromlu çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Devletin Şefkatini Hissettiriyor

Vali Şıldak, bu çalışmalarla devletin ilgisini hissettirmeye ayrı bir özen gösteriyor. Vali Şıldak ve eşi bu bağlamda gerçekleşen kahvaltıda duygusal anlar yaşadı. Ayrıca, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, misafirlerine günün anısına hediyeler verdi.  Şıldak ve eşinin kahvaltıda misafiriyle yakından ilgilendiği ve sohbet etti.

 

Sildak Onlarla Bir Araya Gelmek Mutluluk Veriyor

Şıldak “Onlarla Bir Araya Gelmek Mutluluk Veriyor”

Şıldak, geçmişi bugüne taşıyarak tecrübeleriyle yol gösteren büyüklerin, devletin şefkatli kollarına emanet çocuklar ile kalplerinin temizliği yüzlerine yansıyan down sendromlu çocuklar ve aileleriyle kahvaltıda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Fırıntaș Değirmen Kafede gerçekleştirilen kahvaltıya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost’ta katıldı.

Haber: Muhammed Can Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu