GündemSiyasetSpor

Bu Millet Siyasetçinin Zeki Çalışkan Ve Ahlaklısını Hak Etmiyor Mu?

Bu Millet Siyasetçinin Zeki Çalışkan Ve Ahlaklısını Hak Etmiyor Mu?

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları, Balıkesir’de belki de Ülkede bir ilke imza attı. Göreve geldiği ilk günden bu yana halkın içinde ve halkla beraber çalışmalar yürüten Özlem Ural ve ekibi Bahçelievler’de İYİ Gençlik ile valeybol karşılaşmasına çıktı.

“Ülkemizde yaşanan, pandemi, doğal afetler ve yangın felaketlerinden sonra bir nefes almaya ihtiyacımız vardı, ayrıca meydan okuyan genç arkadaşlarımızın davetini geri çevirmek olmazdı.” diyen Özlem Ural, “Bu sadece bir spor müsabakası değil, yapılanmasını yeni tamamlayan gençlik kollarımız ile her gün aldığımız kötü haberlere rağmen yılmadan yoluna devam eden İl Yönetimimizin bir nebze olsun nefes alması, ekipler arası uyumun arttırılması ve takım olmanın ne demek olduğunu anlayabilmeleri için çok önemliydi.” dedi.

Biraz da İYİ Parti Genel Başkanı sayın, Meral Akşener’in “Ben bu yolu yanımda gençler olmadan yürümem” sözünün şekil bulmuş hali gibi olan karşılaşmadan bahsedelim.

Deneyim ile gençliğin karşılaşması başladığında, gençler kendilerinden emin, yönetim ise temkinli bir şekilde sahada yerlerini aldı. İl ve İlçe yönetiminin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmanın halka açık olması vatandaşların bir yandan ilgisini çekerken bir yandan da şaşırmasına neden oldu. Görülmüş şey mi siyasetçilerin öyle halkın içinde halktan-mış! gibi davranması? Maazallah itibarları sarsılırdı. Malumunuz itibardan tasarruf olmazdı.

Neyse biz maça geri gelelim, ilk seti deneyim kazandı, gençlik şaşkın. İkinci set, deneyimi hafife almanın hata olduğunu çabuk kavrayan gençlerin oldu. Bizim gençlik zeki, bizim gençlik çevik. Maç bir yönetimin bir gençliğin derken skor 2-2 oldu. Maçın son seti geldiğinde her iki takım da kazanmak için mücadele ediyordu ki skor 13-13’e geldiğinde, herkesin şaşkın bakışları arasında hakemler maçı dururdu ve sahadan çekilme kararı aldı. Her iki takım için de ne olduğunu anlamak fazla uzun sürmedi ve maçı İYİ’ler kazandı.

“Bu maçların devamı geleceğe benziyor. Gençler rövanş için bastırmaya başladı bile.” diyen Özlem Ural, “vatandaşların büyük ilgilisini çeken bu etkinlikten, İl Yönetimi’nin de Gençlik Kolları’nın da memnun olması ve devamının talep edilmesi çok sevindirici. Gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın yarınlara daha umutla bakabilmesi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Siyaseti boş sözler söyleme sanatı olmaktan çıkarıp, yapılanlarla örtüşen bir çizgiye çekmeyi başarabilirsek bu ülke daha güçlü, daha dinamik ve daha huzurlu bir yer olacaktır. Bu etkinliğe katılan tüm İYİ’lere teşekkür ederek” sözlerini tamamladı.

Valeybol karşılaşması, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Özay’ın da katılımıyla içilen yorgunluk kahvesi ile son buldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözlerinden esinlenerek, “Bu MİLLET, siyasetçinin, zeki, çalışkan ve ahlaklısını artık hak etmiyor mu?” diye sormak istiyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu