GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Bu Yıl Kitap Fuarlarının Gözdesi “Sevgi Ataş” Oldu

Bu Yıl Kitap Fuarlarının Gözdesi “Sevgi Ataş” Oldu

Yazar Sevgi Ataş, son kitabı ‘Berna’ ve yazdığı diğer romanları ile pek çok il ve ilçede kitap fuarlarında yer aldı. Sevgi Ataş yazdığı birbirinden ayrı değere sahip romanlarıyla dikkat çekti. Balıkesir ve Türkiye’nin farklı illerinde düzenlenen fuarlarda yazdığı kitapları imzaladı.

Son kaleme aldığı kitabıyla ilgili Ataş, heyecan ve ayrı bir mutluluk yaşadığını dile getirdi. Ataş, “ İlk kitabım Arpa Boyu, kısa hikayeler ve denemelerden oluştu. Daha sonra kısa kısa hikayeler bana yetmedi. Daha çok yazmak istedim. Sonrasında da roman ortaya çıktı. Kadınların derdini, sorunlarını Berna adlı kitabımla sizlerle buluşturdum. Kadınlarımızın, analarımızın dertleri bitmiyor. Berna idealist bir iş kadını hedefleri var, düşünceleri var” dedi.

SEVGİ ATAŞ KİMDİR?

1969 Gaziantep doğumlu olan Sevgi Ataş ilk, orta ve lise öğrenimini aynı şehirde tamamladı. Yazılarına ilkin sosyal medya ile başladı. Yazılarını sosyal medya hesapları üzerinden yayınlamakla kalmadı, dört seçkin esere imza attı. Yazar, evli ve dört çocuk annesi.Yayınlanmış eserleri: Arpa Boyu (Öykü) Ekim 2017 (2. Baskı, Nisan 2019), Emiko (Novella) Ekim 2018, Reset (Roman) Eylül 2019, ayrıca Berna, (Roman) Kasım 2020.

Haber: Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu