BUBFA Öğrencileri Finansal Simülasyonla Hazırlanıyor
BUBFA Öğrencileri Finansal Piyasa Simülasyonuyla Geleceğe Hazırlanıyor

BUBFA Öğrencileri Finansal Simülasyonla Hazırlanıyor
Öğrenciler Rol Dağılımıyla Finansal Karar Süreçlerini Canlandırdı
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda, öğrenciler üç gruba ayrıldı; mevduat sahipleri, bankalar ve şirketler olarak finansal karar alma süreçlerini deneyimledi. En iyi banka, en iyi şirket ve en kazançlı mevduat sahibi seçildi.
Banka Müdürleri Etkinliği Başarılı ve Eğitici Buldu
Burhaniye’de görev yapan Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası ve Halk Bankası müdürleri etkinliğe gözlemci olarak katıldı. Banka yetkilileri, etkinliği interaktif ve başarılı bir öğrenme modeli olarak değerlendirerek öğrencilere finansal analizler hakkında değerli bilgiler aktardı.
Dekan İlban Uygulamalı Eğitimin Önemi Üzerinde Durdu
BUBFA Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, uygulayarak öğrenme modelinin öğrencilerin mesleki gelişiminde kritik rol oynadığını belirtti. Dekan İlban, etkinliğe katkı sunan Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Yıldırım ve banka müdürlerine teşekkür etti.
Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi
Program, Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban’ın banka müdürlerine teşekkür belgelerini takdim etmesiyle son buldu. Etkinlik, öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dönüştürmelerine olanak sağlayan önemli bir eğitim deneyimi olarak kayıtlara geçti.

Haber Merkezi