GündemEğitimİlçe Haberleri

BUBFA’ya Turuncu Ve Yeşil Bayrak

BUBFA’ya Turuncu Ve Yeşil Bayrak

 

Burhaniye’de Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA), yapılan çalışmalar neticesinde 2022 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri’ne yapmış olduğu başvuru sonuçlandı.

 

Erişilebilirlik Ödülü

Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda Mekânda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak) ve Eğitimde Erişilebilirlik (Yeşil Bayrak) ödüllerinin her ikisine de layık gördüler. BUBFA, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde yer alan tüm akademik birimler arasından bu ödüllere layık görülen tek akademik birim oldu.

Dekan İlban “Değerin Göstergesi”dedi

Alınan her iki ödüle ilişkin BUBFA Dekan V. Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, “Kurumumuz Edremit Körfezi bölgesinin ilk ve tek fakültesi olarak gelişimi, eğitim ve öğretim hizmetlerinin niteliğini artırmayı amaç edinmiştir. YÖK tarafından layık görülen bu iki ödül de tüm öğrencilerimize verdiğimiz değerin bir göstergesi niteliğindedir. Fakültemiz bundan sonraki süreçlerde bölgemize ve ülkemize akademik ve kültürel açıdan katkı sunmaya devam edecektir” dedi.Haber: Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu