GündemEğitimİlçe Haberleri

BUBYO Oteli Güvenli Turizm Sertifikasını Aldı

BUBYO Oteli Güvenli Turizm Sertifikasını Aldı

BUBYO Oteli Güvenli Turizm Sertifikasını Aldı. Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (BUBYO) Oteli Güvenli Turizm Sertifikası’nı aldı.

22 C513 5C59

YAZ SEZONU ÖNCESİ BELGE ALDI

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (BUBYO)’ya bağlı hizmet veren uygulama oteli kovid-19 tedbirleri kapsamında alınması zorunlu olan Güvenli Turizm Sertifikası’nın sahibi oldu. Kovid-19 pandemisi boyunca salgınla mücadeleye yönelik tedbirleri harfiyen uygulayan işletmelerin sahibi olabildiği Güvenli Turizm Sertifikası’nı alan otel yaz sezonu öncesinde belgesini teslim alarak sezonda güvenle hizmet verecek.

22 C519

TESİS İSTENEN KRİTERLERİ YERİNE GETİRİYOR

“Konaklama tesisleri ve tesisler bünyesinde yer alan yeme ve içe ünitelerinde pandemi sürecinde uygulanacak kovid-19 ve hijyen uygulamaları değerlendirme kriterleri” kapsamında istenen koşulları yerine getirerek Güvenli Turizm Sertifikası’nı almaya hak kazanan otelin yetkilileri ise konuyla ilgili olarak, “Değerli misafirlerimizin güven içinde konaklaması için uygulanan temizlik ve hijyen yöntemlerini Güvenli Turizm Sertifikası ile taçlandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. ” diye konuşular.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu