Gündemİlçe Haberleri

Budanan Odunlar Dar Gelirlinin Sobasına Gidiyor

Budanan Odunlar Dar Gelirlinin Sobasına Gidiyor

 

Budanan Odunlar Dar Gelirlinin Sobasına Gidiyor. Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçların budanmasıyla elde edilen odunları, dar gelirli vatandaşlara ulaştırıyor.

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRILIYOR

Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçların budanmasıyla elde edilen odunları, dar gelirli vatandaşlara ulaştırıyor. Kent merkezinde, Altınova, Küçükköy ve Cunda’da ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı tutmak amacıyla yapılan budama çalışmalarından kilolarca odun çıkarıldı. Kış mevsimi boyunca devam edecek uygulama sayesinde soba ile ısınmaya çalışan vatandaşların aile bütçelerine de katkıda bulunuluyor.

“KIŞ MEVSİMİNDE ISINMA SAĞLANIYOR”

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, budaması yapılan ağaçlardan çıkan odunların adresleri belirlenen dar gelirli vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi. Başkan Ergin,” Evlerine odun, kömür götüremeyen dar gelirli hemşehrilerimiz var. Bu çalışmalarımızdan elde edilen odunları vatandaşlarımıza ulaştırarak, bacalarının tütmesine destek oluyor, katkı koyuyoruz. Kaldırımlarda, yol kenarlarında, parklarda, bahçelerde ve kent genelindeki tüm yeşil alanlarda bulunan ağaçlar budanıyor. Hem ağaçlar güçleniyor hem çıkan odunlar dar gelirli vatandaşların kış mevsiminde ısınmasını sağlıyor” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu