Bugünün tablosu, İYİ Parti Balıkesir’de aday çıkaracak
İyi Parti, CHP'ye 'ittifak' kapısını kapattı mı?

Bugünün tablosu, İYİ Parti Balıkesir’de aday çıkaracak, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile yerel seçimde olası ittifaka kapıyı tamamen kapattı. Ayrıca İyi Parti, 81 ilde kendi adaylarını çıkaracak.
Bugünün tablosu, İYİ Parti Balıkesir’de aday çıkaracak
‘’BU SAATTEN SONRA BİZİ İLGİLENDİRMEZ’’
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’deki kurultay sürecini yorumladı. Akşener, “Biz çiçeği burnunda değişim şampiyonlarının daha bugün kurabildikleri cümleleri bundan tam 8 ay önce kendilerine kurmuştuk. Dolayısıyla o gün bize duvar örenlerin, bugün anlattıkları bu saatten sonra bizi ilgilendirmez” diyerek ittifaka kapıyı sert ifadelerle kapattı.
81 İLDE KENDİ BAŞKAN ADAYI BELİRLENECEK
Bu çerçevede İyi Parti, yerel seçime ittifaksız girecek ve 81 ilde kendi belediye başkan adaylarını belirleyecek. Başkan adayları belirlenmeye devam edilecek.
Başkan adayları için el kitabı hazırlanıyor
İyi Parti, belediye başkan adaylarının seçimi kazandıkları takdirde yararlanmaları için bir el kitabı da hazırlıyor. 140 sayfalık el kitabının tüm belediyecilik faaliyetleri için bir yol haritası niteliğinde olacağı ifade ediliyor.
Kaynak: AA