GündemGörüntülü HaberlerSpor

Bulak: “Toparlanmak zorundayız”

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak Elazığspor maçı hakkında değerlendirmede bulundu. İstenmeyen birkaç sonuç aldıklarını belirten Bulak, “Eskişehir maçında yaşadığımız moral mativasyon kaybı Osmanlıspor maçına yansıdı.  Artık bunları geçmek ve toparlanmak zorundayız” dedi.

İstemedikleri birkaç sonuç aldıklarını belirten Bulak, “Maalesef taraftarımızı üzdük. Ama takımımızın genel yapısını, genel oyun anlayışımızı ve bu sonuçları telafi edeceğimizi de biliyoruz. Birkaç sapmamız oldu. Bunu puansal anlamda tamamlamaya çalıştığımızda, bu bize maalesef olumsuz yansıdı. Sıkı bir deplasman var, Elazığspor’la oynayacağız.

Elazığspor’un nasıl oynadığını ve kendimizi de biliyoruz. Artık telafi etmeninde zamanı geldi. İnşallah iyi oynayıp  bu maçı kazanacağız. Şuan eksiğimiz yok. Moral mativasyonumuz Eskişehir maçında çok bozulmuştu, Osmanlıspor maçına yansıdı. Ama bunları geçmek durumundayız ve toparlanmak zorundayız. Bu hafta bunların çalışmasını yaptık. İnşallah sahaya olumlu yansıyacak” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu