GündemSporTürkiye Gündemi

Burak Yılmaz Futbolu Bıraktı

Burak Yılmaz Futbolu Bıraktı. Ünlü futbolcu Hollanda ekibi Fortuna Sittard’la sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Burak Yılmaz Futbolu Bıraktı

Burak Yilmaz Futbolu Birakti 1

 

Tecrübeli oyuncu gerçekleştirdiği basın toplantısında aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

Ünlü futbolcu Süper Lig’de birçok takımda forma giydi. Ardından son olarak Hollanda ekibi Fortuna Sittard’LA yollarını ayırdı. Başarılı futbolcu kariyerine ne şekilde yön vereceği merak konusu oldu. Tecrübeli oyuncu için birçok iddia ortaya çıktı. Bunlardan biri de aktif futbolculuk kariyerine nokta koyacağıydı. Ayrıca Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcısı olacağıydı.

Basın Toplantısı Yapacağım Demişti

 

İşte Burak Yılmaz’ın Açıklaması

Ünlü futbolcu 2 Haziran’da pazartesi günü saat 16:00 ‘da açıklama yapacağını duyurdu. Başarılı topçu aktif futbolu bıraktığını duyurdu. Kariyerine ne şekilde yöne vereceği merak konusu oldu. Burak Yılmaz geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çırağan sarayında basın toplantısı düzenleyeceğini söylemişti

“Bugün bu basın toplantısını neden yapıyoruz. Dün akşam dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi stadyumda el sallayarak veda etti. Ben de isterdim öyle veda etmeyi ama kısmet olmadı. İnternetten de bıraktığımı açıklamak benim içime sinmedi. Bu kariyerime yakışmaz diye düşündüm. Her zaman birebir iletişimden yanayım. Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum”

“Çok mutluyum, çok gururluyum. Böyle bir kariyer, böyle bir futbol yaşantısı her genç kardeşimizin hayalidir diye düşünüyorum. Allah’ıma şükrediyorum ki bana bu hayalleri nasip etti. Çok söylemek istediğim şey var. 7 yaşında Antalyaspor’un altyapısında içeri girdim. Antalyaspor’a çok teşekkür ediyorum, beni eğittiler, geliştirdiler Türk futboluna sundular. Her gencimizin hayalidir. 4 büyük kulübümüzde oynamak. Bana bu nasip oldu. 4 tane büyük çınar kulübümüze teşekkür ediyorum. Hepsinde aynı başarıları yakalayamasam da bana güvenip, bana kapılarını açmaları benim için çok değerli. Hepsini ayrı ayrı kalbimde yeri vardır.”

“Fenerbahçe’de yeniden forma şansı bulmak isterdim çünkü içimde uktedir. Her yerde bu kadar başarı yakalamış birisinin en azından bir tane at be kardeşim’ derdim. Fenerbahçe’de yeniden forma giymek isterdim, çok da yakındım ama olmadı. Fenerbahçe’nin de benim şu anki kariyerimde çok büyük etkisi vardır. Fenerbahçe’de çok acı çektiğim için burada olduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe’de bir kez daha forma giyip gol atmak isterdim.”

“Galatasaray’ın beni Avrupa çapında futbolcu yapması, ne benim Beşiktaşlılığımı değiştirir ne de Galatasaray’da yaşadıklarımı unutturur. Galatasaray’da yaşadıklarım, kalbimin her zaman farklı yerinde olacak…”

Şenol Güneş Sözleri

“Şenol Güneş’i çok seviyorum. Buraya da onunla görüştükten sonra geldim. Aklında benimle ilgili bir şeyler olduğunu biliyorum ama henüz bana aktarmadı. O benim başımın tacıdır. Teknik direktör olabilmek için çok çalışmam gerekiyor, güzel bir proje içinde yer almak isterim.”

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın..

gazetemerhaba.com

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu