İlçe Haberleri

BURASI KARESİ FARK EDECEKSİNİZ

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Karesi’nin sokaklarına iz bırakıyor. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Ekiplerimiz nasip olursa kış mevsimine kadar 12 ayrı noktada yoğun çalışmalarını sürdürecek. İstiyoruz ki görsel olarak Karesi ilçemizde güzel renkli taşları gören burası Karesi sokakları desin. ‘dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Atatürk Mahallesi’nde antik kilit parke taş uygulamalarını inceledi. Başkan Yılmaz,”Taş döşeme sezonunu açtık. Günde 12 ayrı noktada kış mevsimine kadar yoğun bir şekilde çalışacağız” dedi. Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demirle birlikte sokaklarda yaptığı inceleme sırasında Başkan Yılmaz, ‘eskimiş, yıpranmış ve tekrar yenilenmesi gereken bütün sokaklarımıza giriyoruz. Şu anda Atatürk Mahallesi’nde Karayolları Genel Müdürlüğümüzün civarındaki Fatih Caddesi, Boğaçhan ve Kıyan Selçuk Sokaklarında antik kilit parke taşı uygulamalarını yürütüyoruz” dedi.

ANTİK KİLİTPARKE TAŞ DÖŞEMESİ

Karesi Belediyesi, 1 milyon 100 bin metrekare kilit parke taşı uygulaması yaparak ilçeyi daha estetik bir görünüme kavuşturdu. Belediye’nden edinilen bilgiye göre şehir merkezinde uygulanan antik kilit parke taş sokaklar Karesi’nin sokaklarına yeni bir kimlik kazandırdı. 1 Mayıs itibariyle sezon açılışını yapan Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi, Boğaçhan ve Kıyan Selçuk Sokaklarında antik kilit parke taşı uygulamasına başladı. Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çalışmaları yakından inceledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu