Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstrolojiGündem

Burçlar Aşk Acısını Nasıl Yaşıyor?

Aşk; kahkahalar, mide krampları, tatlı telaşlar kadar göz yaşı da barındırmaktadır. Zodyak kuşağına göre burçların nasıl aşk acısı çektiğini sizin için derledik. Burçlar aşk acısını nasıl yaşıyor?

 

Burçlar Aşk Acısını Nasıl Yaşıyor?

Herkesin aşk acısı ile başa çıkma yöntemi farklıdır. Peki zodyak kuşağına göre burçlar aşk acısını nasıl yaşıyor? İşte tüm detaylar

Koç Burcu

Kendilerini çok seven bu burç insanlarını öyle kolay kolay aşk acısı çekerken göremezsiniz. Çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edip sizden sonra hemen yeni biriyle görüşmeye başlayabilirler. Ya da hayatlarını tamamiyle yeni başka bir şeye kanalize ederler ve kafalarını meşgul ederler.

Boğa Burcu

İlişki içerisinde çok tatlı, çok sevecen, çok naif olsa da ilişki biterken kırmızı pelerin görmüş gibi öfkesine hakim olamaz. Ayrıca terk ediliyorsa, pes etmeden ilişkiyi devam ettirmeye çalışır. Eğer terk ediyorsa da ona fazla yaklaşmamanız gerekir. Zira öfkesi sizi perişan eder.

İkizler Burcu

İlişkilerini çok ciddiye almadığı için aşk acısı denen bir hisse de kapılmayan bir burçtur İkizler. İlişki içinde size deliler gibi aşık mı, yoksa sizden hiç haz etmiyor mu ikilemiyle sizi çılgına çevirdiğinde haklı olarak ayrılmak istersiniz. Lakin bu sefer de sizden ayrılmak mı istiyor yoksa ilişkiye devam etmek mi istiyor ondan emin olamazsınız. Öyle ağlamalı sızlamalı bir aşk acısı da çekmez ayrıca. Ayrıca hayatını hemen yoluna koyar. Aynı zamanda her şey normalmiş gibi yaşamaya devam eder.

Yengeç Burcu

Sözlüğünde ayrılık kelimesinin karşılığı olmayan bir burca geldi sıra. Sevdiği kişiyi terk etmeyi asla düşünmemektedir. Terk ediliyorsa da durumu asla kabullenmemektedir. Ayrıca ayrılık konuşmasından bir saat sonra hiçbir şey olmamış gibi size mesaj atabilir ya da arayabilir. Ayrılık kesinleştiğinde ise göz yaşlarını cömertçe harcar.

Aslan Burcu

Ayrılık bu burç insanı için oldukça zordur. Duygularını açığa dökmek aslan için çok gurur kırıcı olacağından bir süre yaralı bir hayvan gibi etrafında olan herkese istemsizce saldırmaktadır. Ayrıca yaraları iyileşince de kendine yeni işler, yeni hobiler araştırır. Her ayrılıktan sonra biraz daha temkinli yaklaşır yeni ilişkilere. Terk ettiyse her şey daha kolay olur ancak eğer terk edildiyse vay halinize.

Başak Burcu

Analiz sever, detaycı başak burcu ayrılığa sebep olan unsurları tekrar tekrar gözden geçirerek durumu iyice analiz eder. Ayrıca suçun kendisinde olmadığını kanıtlamak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Ayrılığı kabullenmek de zorlansa da kabullendikten sonra yeni hayatına yelken açmaya hazırdır. Fakat kabullenene kadar geçen süre oldukça yorucu ve yıpratıcıdır.

Terazi Burcu

Bir süre ağlanıp sızlar, kendini evine kapatıp kabuğuna çekilmektedir. Sonraysa bir kabak çiçeği gibi açılmaktadır ve oyuna geri dönmektedir. Yeni birileriyle tanışıp kaynaşması uzun sürmez. Zaten sempatik ve sevimli biri olduğu için insan ilişkilerinde işi çok kolaydır. Zor olansa eski ilişkisinin üzerine sünger çekmesidir. Ayrıca unutmak terazi için zordur ve uzunca bir süre sadakatle sizi hatırlayacaktır.

Akrep Burcu

Akrep burcundan ayrılmak bir hayli zordur. Terk eden oysa çok problem olmaz ama eğer siz terk ediyorsanız çeşitli oyunlara, kurlara, intikam senaryolarına açık olun. Sizi yeniden elde etmek için elinden gelen her şeyi hatta fazlasını yapacaktır. İlişkiyi kafasında tamamen bitirdiğinde ise onun kalbini yeniden kazanmanız imkansızdır.

Yay Burcu

Eğer bir Yay sizi terk ediyorsa o zaman onu herhangi bir şekilde kısıtlamışsınız demektir. Gezmeyi, tozmayı, eğlenmeyi iyi bilir ve kafasına göre yaşamakla ilgili takıntıları vardır. Yalnız kalmaktan hoşlanmaz, hayatı yaşamaya değer kılan bir “suç ortağı” aramaktan asla vazgeçmez. Siz onu terk ediyorsanız işler biraz değişecektir. Bağımsızlıktan dem vuran, özgürlük seven Yay burcu bir anda size bağımlı hale gelmiş birine dönüşür. Ayrıca çok acı çekerler ama hayatta kalmayı başarmaktadır.

Oğlak Burcu

Kontrollü duruşu ve otoritesiyle ünlenen Koç burcunu bir ayrılık sonrası perişan halde görmeniz neredeyse imkansızdır. İçten içe acıdan kıvranıyor dahi olsa asla dışardan hissedilmez. Oğlak burcunu bir ayrılık sonrası hemen yeni biriyle göremezsiniz. Sütten ağzı yandığından yoğurdu üfleyerek yiyecektir. Kalbini birine açmadan önce çaktırmadan tedavisini yapar, daha sonra yeni ufuklara yelken açar.

Kova Burcu

Ayrılık acısını sosyalleşerek dağıtmayı becerebilen ender insanlardandır. Eğer onu terk ettiyseniz arkanıza bile bakmayın, onu teselli edecek bir sürü insan yanında olacaktır zaten. Ayrıca her şeyi akıl çerçevesinde ele alır, romantik duygulara kapılmadan acısını kapatır. Ayrılık sonrası arkadaşlarına daha fazla zaman ayırmaya başlamaktadır.

Balık Burcu

Çok duygusal, oldukça romantik ve bir o kadar hayalperest olsalar da ayrılık sonrası Balıkların karanlık tarafı ortaya çıkmaktadır. Sizi çok sever ve terk edilmek onları öyle kırar ki, sizin için yapmış oldukları her şeyin intikamını almak için çeşitli planlar yaparlar. Oldukça kindar bir yapıları bulunmaktadır. Ayrıca kırılmaları incinmeleri kolay kolay unutmazlar. Siz farkına bile varmadan sizi darmaduman edip hayatınızdan öyle çıkmaktadır.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu