GündemEkonomi

BURCU’DAN REKOR BAĞIŞ

Gıda üretim sektöründe Ülkenin ve Balıkesir’in önde gelen şirketlerinden biri olan ve 53 ayrı ülkeye yaptığı ihracat ile Balıkesir’in gözbebeği olan Burcu Gıda A.Ş, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına yaptığı 1 milyon 4 yüz bin TL ile Balıkesir düzeyinde rekor bağışa imza attı.

EN YÜKSEK BAĞIŞ LİSTESİNDE

Covid-19 (koronavirüs) salgını nedeni ile yaşadığımız bu zor günlerde, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan öncülüğü ile başlatılan dayanışma kampanyasına gösterilen katılım her geçen gün artıyor. Dayanışma kampanyası ile ilgili oluşturulan ve düzenli olarak yapılan bağışların paylaşıldığı bizbizeyeteriz.gov.tr sayfasında, 6 Nisan tarihinde yaptığı 1 milyon 4 yüz bin TL bağış ile adını EN YÜKSEK BAĞIŞLAR listesine yazdıran Burcu A.Ş, bu örnek davranışı ile Balıkesir’in gururu olmayı başardı.

KATILIM ÇIĞ GİBİ ARTIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde başlatılan ve Covid-19’a karşı alınan tedbirler dolayısı ile mağduriyet yaşayabilecek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilave destekler sunmayı amaçlayan dayanışma kampanyasına katılım her geçen gün çığ gibi artıyor. 6 Nisan 2020 tarihi itibari ile Toplam bağış adedi 385.886’ya, toplam bağış miktarı ise 1.271.661.596 TL’ye ulaşmış durumda. Açıklanan bu rakamlar ve kampanyaya katılımın artarak devam etmesi, Millet olarak, zor zamanlarda dayanışmanın en güzel örneklerinden birini daha sergilediğimizi gösteriyor.
Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu