Gündemİlçe HaberleriSpor

BURHANİYE ANKARA’DAN GURURLA DÖNDÜ

Burhaniye Belediyespor özel sporcuları, başkent Ankara’da yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonası’ndan dereceyle dönerek, Burhaniye’ye büyük gurur yaşattı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından, düzenlenen şampiyonada 64 kulüpten, 90 sporcu mücadele etti. Atletizm dalında Burhaniye’ye defalarca gurur yaşatan Burhaniye Belediyespor’un özel sporcuları, Ankara’dan bir kez daha başarıyla döndü. Özel sporcular Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Belediyeden edinilen bilgiye göre, Müsabakalara, dünya şampiyonlarımız Muhsine Gezer ve Sevim Demircan’ın yanı sıra Burhaniye’ye başarılarıyla defalarca gurur yaşatan Arda Aygün, Gülden Erol, Gülten Erol ve Süleyman Kara da katıldı. Şampiyona sonunda bayanlarda; 400-800 ve 1500 metrede Türkiye 1’inciliği, 100 metrede de Türkiye 4’üncülüğü, erkeklerde ise uzun atlama ve 800 metre Türkiye 4’üncülüğü Burhaniye’nin oldu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Başkan Necdet Uysal, Burhaniye Belediyespor özel sporcularını gösterdikleri başarı ve üstün gayretten dolayı tebrik ederek, “Özel sporcularımızı yetiştiren ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayan, başta antrenörleri Deniz Erenoğlu hocamıza ve onun nezdinde tüm hocalarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Burhaniye Belediyespor’da çalışmalarını sürdüren sporcuların her zaman destekçisi olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu