Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye Belediyesi 2020 Faaliyet Raporu Onaylandı

Burhaniye Belediyesi 2020 Faaliyet Raporu Onaylandı

Burhaniye Belediyesi’ne ait 2020 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.

2020 yılına ait faaliyet raporuyla birlikte Denetim Komisyonu raporunun görüldüğü toplantıda ayrıca meclis başkan vekillikleri ve katip encümen üyeleriyle birlikte komisyonlara üye seçimleri de gerçekleştirildi.

Burhaniye Belediyesi hizmet binasında bulunan meclis salonunda yapılan toplantı Covid tedbirleri gereği seyircisiz olarak, basın mensupları ve belediye ilgili daire müdürlerinin katılımı ile yapıldı.

Toplantıda ilk olarak Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan ve Meclis Başkanlığına sunulan Burhaniye Belediyesi 2020 Yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimini içeren raporun görüşülerek bilgiler verildi. Meclis üyelerinin Denetim raporuyla ilgili yaptıkları konuşmalar sonrası 2020 yılı Belediye Faaliyet Raporu görüşmelerine geçildi. Faaliyet Raporu görüşmelerinde Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, meclis başkanlığını Bülent Başaran’a devretti.

2020 yılı raporu görüşmeleri sonrası rapor belediye meclisinde oylandı. Yapılan oylamayla Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis daha sonra Meclis Başkan vekilleri ve Katip üyelerini seçti. Yapılan seçimlerde 1. Meclis Başkanvekilliğine Bülent Başaran seçilirken Katipliğe ise Elvan Aslan, Serap Uysal seçildi. Ayrıca Encümen üyeliği ise Mehmet Çakır, Çiğdem Karasakal Avcu

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Görüşmeler Komisyonlara üye seçimleriyle devam etti. Komisyon üyeliklerinde ise şu isimler yer aldı; Plan Bütçe Komisyonu’na Oktay Erbalaban, Hasan Küçükdereli, Cemal Akkılınç, İmar Komisyonu’na Murat Yazgan, Aydın Doğan,  Hasan Şerin, Çevre ve Sağlık Komisyonu’na, Tarık Erdil, Murat Turhan, Derya Bayındır, Trafik İhtisas Komisyonu’na, Tufan Saylan, Özgür Atik, Hasan Şerin, Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komisyonu’na Songül Erkeskin, Murat Turhan, Gülgün Gezer, Muhtaç Çocukları, Kadınları ve Engellileri Koruma Komisyonu’na, Serap Uysal, Songül Erkeskin, Hüseyin Kökten, Turizm Komisyonu’na, Elvan Aslan, Tufan Saylan, Müjdat Bahadır, Kırsal Alan, Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Komisyonu’na Hasan Küçükdereli, Murat Turhan, Derya Bayındır, Deprem ve Afet Komisyonu’na Rıfat Özyolcu, Tarık Erdil, Hasan Şerin, Kent Estetiği Komisyonu Üyeliği Özgür Atik, Hasan Metin, ayrıca Şevki Yücel seçildi.

Seçimler sonrası belediye meclisi, 2. Oturuma kadar son buldu. Yapılan Meclis görüşmesi ayrıca Belediye Sosyal Medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu