İlçe HaberleriGündem

Burhaniye Belediyesi Mutasyonlu Virüs İçin Harekete Geçti

Burhaniye Belediyesi Mutasyonlu Virüs İçin Harekete Geçti

Burhaniye’de özellikle son günlerde mutasyonlu virüsün artması sonucunda Belediye ilave tedbirler ve denetimler yapmaya başladı.

DENETİMLER HIZ KESMİYOR

Balıkesir İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda harekete geçen Burhaniye Belediyesi denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor. Virüsün yayılımının artmasını engellemek için yapılan çalışmalar kapsamında Zabıta ekiplerince berber, kuaför ve güzellik merkezleri ile marketlerin HES kodu sorgulaması yapıp yapmadığı, sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde marketlerin otoparklarının kapatılıp kapatılmadığı, ayrıca çocuk parklarının kullanıma açık olup olmadığı.

PARKLARI KULLANIMA KAPATTILAR

Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Balıkesir İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile mutasyonlu virüsün yayılımını engellemek için çocuk oyun gruplarının kullanımı da yasakladı. Ekipler park alanlarında ve ayrıca siteler dahil içinde oyun grubu olan alanları güvenlik şeritleriyle çevreleyerek kullanıma kapattı. Yapılan uygulama ve denetimlerin halk sağlığı için son zamanlarda önemli olduğunu belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Biz Burhaniye Belediyesi olarak Korona virüsle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz, halkımıza bu aşamada çok iş düşüyor. Lütfen tüm kurallara uyalım. İlçemizde, ilimizde ve ülkemizde özlediğimiz günlere dönmek bizim sabrımız ve istikrarımız ile olacak” şeklinde konuştu.  Başkan Deveciler, ayrıca belediye olarak tüm imkanları seferber ederek mutasyona uğrayan virüsle mücadele için aralıksız çalıştıklarını sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu