Gündemİlçe Haberleri

BURHANİYE BELEDİYESİNDEN LÖSEV’E DESTEK

Burhaniye Belediyesi Belediye Başkanı öncülüğünde yaptığı filmle LÖSEV’e destek verdi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla LÖSEV tarafından ‘maskemi takarım farkındalık yaratırım’ sloganıyla düzenlenen kampanyaya Burhaniye Belediyesi de yaptığı kısa filmle destek oldu. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler öncülüğünde belediye personelinin maske takarak oluşturduğu film sosyal medyada ilgi odağı oldu.

@Losev1988 grubu tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi için bir araya gelen yaklaşık 50’ye yakın Belediye personeli Başkan Devecilerle birlikte çektikleri filmle projenin en sağlam destekçisi oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan destek filmiyle farkındalık yaratan Burhaniye Belediyesi vatandaşlar tarafından takdir topladı.

Kampanya kapsamında bu tür sosyal sorumluluk projelerinin destekçisi olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Lösemi değil sevgi bulaşıcıdır. Lösemili hastalarımız en çok sevgiye ihtiyacı var ve sevgi her hastalığın ilacıdır. Bu kampanyanın amacı maske takmaları sebebiyle hastalığın bulaşıcı sanılmasının önüne geçmektir. Lösemili çocuklarımızın yanındayız, bir gün değil, her gün farkındayız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu