Gündemİlçe Haberleri

BURHANİYE BELEDİYESİNE YENİ ASFALT BAKIM VE ONARIM ARACI

BURHANİYE BELEDİYESİNE YENİ ASFALT BAKIM VE ONARIM ARACI

 

Burhaniye Belediyesi, belediye öz kaynaklarıyla aldığı yeni aracı bünyesine kattı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğünde çalışmak üzere 1 adet Asfalt bakım onarım hizmet aracını belediye binası önünde sergiledi.

Daha yaşanılabilir bir kent yaratma azmiyle, göreve geldiğinden bu zamana kadar Burhaniye’nin gelişimi için çalışmalar yapan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, hizmetlerin daha hızlı ve verimli kullanılması adına belediye öz kaynaklarıyla aldığı yeni aracı Belediye bünyesine kattı. Burhaniye’nin asfalt yol bakım onarımlarında kullanılmak üzere alınan araç halkın hizmetinde kullanılmaya başlayacak.

 

“ÖZ KAYNAKLARIMIZLA HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Belediye imkânlarını en iyi ve verimli şekilde kullanarak Burhaniye’ye en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Burhaniye Belediyesi olarak tasarruflu bir plan çerçevesinde hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Biz Belediye ailesi olarak her çalışma arkadaşımızla özverili bir şekilde Burhaniye’nin gelişimi için çalışıyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu