GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriSpor

Burhaniye de hazırlık maçında kavga çıktı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, Bal liginde oynayan Burhaniye Belediyespor 4. hazırlık maçını İstanbul Ataşehir  Çamoluk takımı ile yaparken, sert geçen maçta kavga çıktı. Futbolcular arasında çıkan kavga idarecilerin araya girmesi ile önlenirken maç kaldığı yerden devam etti.


Burhaniye Belediyespor 4. hazırlık maçını Burhaniye 8 Eylül Stadında, İstanbul Ataşehir Çamoluk takımı ile yaptı. Sert geçen maçta oyuncular arasında kavga çıktı. Kavga, araya giren idareciler tarafından yatıştırılırken, oyun kaldığı yerden devam etti. Rakip takımın 1-0 kazandığı maça, yaşanan kavgalar damgasını vurdu.

TARAFTARLARDAN FUTBOLCULARA TEPKİ

Hazırlık maçını izleyeme gelen berber Hasan Özavcı, kavgalı geçen maçta bu tür olayların yaşanmasının üzücü olduğunu söyledi. Özavcı şöyle konuştu:

“Burhaniye sezona hızlı bir giriş yaptı. İnşallah gurubunda iyi bir yer edinir. Hazırlık maçları olmasına rağmen gene de takımlar işi ciddiye alıp bazı dozajı kaçırıp birbirlerine saldırıyorlar. Küfrediyorlar. İnşallah, bu olaylar ligde de devam etmez. Dostluk kazansın diyorum.”

Yine hazırlık maçını izlemeye gelen taraftarlardan Avukat Hasan Ender de,” Bu, takımımızın 4.hazırlık maçı. İyi hazırlanıyorlar. İçinde bulunduğumuz Bal Ligi yarı profesyonel lig olduğu için iyi hazırlık lazım. Şu anda oynadığımız takım İstanbul Ataşedir Çamoluk takımı. Maç sert geçiyor Biraz sert oynanıyor. Ama dostluk kazanacak her zaman tabi. Gene de, İstanbul takımını burada ağırlamak maç yapmak önemli. İnşallah, takımımız bu sene Bal Liginde başarılı olacak Bir özelliğimiz var. 26 kişilik kadroda 25 tane Burhaniyeli var. Kendi çocuklarımız var.  7 tane gencimiz var. Bu sene başarı bekliyoruz İnşallah” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu