Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye Dinamik Denetim Sürecine Girdi

Burhaniye Dinamik Denetim Sürecine Girdi

Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Valilik genelgesi gereği Dinamik Denetim tedbirlerine başladı.

 “EN KAPSAMLI” DENETİM BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı’nın risk haritasını açıklamasından sonra, Balıkesir’in çok yüksek riskli iller arasında yer almasıyla birlikte, Balıkesir Valiliği Dinamik Denetim Süreci’ni başlattı. Ayrıca Burhaniye geneli 5 kurum tarafından yapılan denetimlerin en kapsamlısını ise Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gerçekleştiriyor.

HALKI DUYARLILIĞA DAVET EDİYORLAR

Burhaniye Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Balıkesir’in yüksek riskli kategorisinde sınıflandırıldığı süreçte, kontrollü normalleşme dönemine ivedi geçiş yapılabilmesi için denetim sürecini hızlandırdı. Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri temel unsur ve esasların ön planda olduğu denetimlerde, maske, mesafe, ayrıca temizlik denetimleri haricinde halkın virüse karşı duyarlılığı için uyarılarda bulundular.

DENETİM SÜRECİ

7 gün 24 saat olarak kurulan 3’er kişilik 5 ekiple ilçe de denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta ekipleri denetimler esnasında halkı da salgından korunma yollarını aktararak denetim kurallarına uymaları yönünde uyarılarda. İSDEM (İlçe Salgın Denetim Merkezi Uygulaması) sistemine günlük kaydedilen ve ayrıca takibi yapılan verilerle denetim süreci raporlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu